Aako.nl: een breed assortiment overzichtelijk gepresenteerd

Aako is sinds 1945 distributeur van verschillende chemicaliën. Door het grote en diverse aanbod van producten opereert de organisatie in veel verschillende branches. Met haar nieuwe website maakt de organisatie al haar producten inzichtelijk voor de verschillende branches waarin zij haar producten aanbiedt.

Productspecifieke informatie

Met als doel haar klanten zo goed mogelijk te bedienen had de organisatie de wens om een website te realiseren die de verschillende productgroepen gemakkelijk inzichtelijk maakt. Maar de daarbij behorende productinformatie was daarbij ook van groot belang. Om het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken om de productspecifieke informatie te vinden is het op de website daarom mogelijk gemaakt om de informatie op verschillende manieren te achterhalen. De bezoeker kan dus vanuit verschillende invalshoeken de benodigde informatie raadplegen.

Specifieke zoekfunctie per productgroep

Het omvangrijke aanbod van Aako is erg goed doorzoekbaar doordat er een zoekfilter op maat is gemaakt. Deze maakt dat er per productgroep kan worden gezocht naar de benodigde en productspecifieke informatie.

Intern bedrijfsproces

Ook kunnen de bezoekers van de website een sample van de chemische producten aanvragen. Gezien het omvangrijke assortiment en met als doel de klant zo snel mogelijk van een sample te voorzien worden deze aanvragen direct naar de daarvoor verantwoordelijke persoon gestuurd. Dit systeem heeft niet alleen als voordeel dat de klant hierdoor snel bediend wordt maar versneld ook het interne bedrijfsproces van Aako zelf.

Meertalige website

Verder maakt de website gebruik van de module meertaligheid. Deze module maakt het mogelijk om de website in meerdere talen te publiceren. De bezoeker van aako.nl kan in de toekomst, naast het Nederlands, gaan kiezen uit de talen: Engels, Chinees, Duits en Frans.

Restyle Website Groningen Congresbureau Technische realisatie bureaumeesterschap.nl