Bewonersverhalen en woningbezit op nieuwe responsive website Wold & Waard

Op de nieuwe website presenteert woningcorporatie Wold & Waard haar woningaanbod, tonen ze ervaringen van huurders en medewerkers en kunnen nieuwe en bestaande huurders terecht voor alle praktische informatie.

Bewoners aan het woord

De huurder staat bij Wold & Waard voorop. Dit blijkt vooral uit de bewonersverhalen die een prominente plek in de nieuwe site hebben gekregen. Goed gebruik van foto's draagt daarbij bij aan de authenticiteit van de verhalen. Doordat huurders hun verhaal doen richting andere (potentiële) huurders op de website, sta je dicht bij deze doelgroep.

Verhalen en het werkgebied op de kaart

Het werkgebied van Wold & Waard beslaat de Gemeente Leek en een aantal dorpen in de regio Westerkwartier. Op de homepage is dit overzichtelijk in kaart gebracht op een kaart met het werkgebied.

Alle plaatsen zijn aan te klikken om direct de verschillende woningen van Wold & Waard daar te bekijken. Ook de bewonersverhalen komen terug op de kaart.

Verhuizen naar een woning van Wold & Waard?

Nieuwe en bestaande huurders krijgen een beeld van de woningen, want deze staan overzichtelijk op de website.

Aan de hand van een zoekprofiel — gebaseerd op huishouden en inkomen — krijgt de huurder een overzicht van alle woningen waarvoor hij in aanmerking komt. Eventueel kan nog verder gefilterd worden op plaats of woningtype.

Over Wold & Waard

De woningcorporatie Wold & Waard staat voor goed en betaalbaar wonen in het Westerkwartier. Wold & Waard bedient veel mensen met een laag inkomen en bijzondere doelgroepen. Wold & Waard verhuurt en onderhoudt woningen in de sociale huursector. 

Meer weten over digitale oplossingen voor Woningcorporaties?

Neem contact op met Niels of Jurriaan voor een kennismaking en de mogelijkheden van het Woningcorporatiepakket. 

Niels ten Have

Jurriaan Wentink

Balacron levert 14 miljoen meter aan omslagmateriaal per jaar Donar brengt fans dichter bij de actualiteit met nieuwe website