Bitumenrecycling.nl: website met spaarpuntensysteem

Bitumenrecycling.nl is een website voor de recycling van bitumen snijafval. Een spaarpuntensysteem op de website geeft klanten die snijafval inleveren extra korting op nieuwe dakproducten van Icopal. iWink heeft de technische realisatie van de website verzorgd.

Bitumen recycling

De website is een initiatief van Icopal, een Europese producent van producten voor de bescherming en afdichting van bouwconstructies. Met de website probeert de organisatie het hergebruik van afval onder hun klanten te stimuleren. Het online spaarpuntensysteem speelt hierin een belangrijke rol.

Website met spaarpuntensysteem

Door snijafval in te leveren bij Icopal ontvangen klanten aantrekkelijke kortingen op nieuwe dakproducten. iWink heeft een online spaarpuntensysteem ontwikkeld dat het spaarproces reguleert.

Hoe werkt het online spaarpuntensysteem?

Genereren van unieke vouchercode

Klanten van Icopal leveren hun snijafval in. Voor elke ingeleverde zak ontvangen zij een Bitumenrecycling-voucher. De vouchercodegenerator van Webbeheer CMS genereert deze unieke vouchercode.

Invoeren van vouchercode

De klanten voeren hun vouchercode in op Bitumenrecycling.nl. Voor elke code ontvangen zij kortingspunten. Webbeheer CMS houdt de gespaarde korting per klant bij. Op hun persoonlijke profiel kunnen de klanten een actueel overzicht van hun gespaarde korting zien.

Producten met persoonlijke korting

In ruil voor hun snijafval krijgen de klanten aantrekkelijke kortingen op de dakproducten van Icopal. Op de website kunnen klanten een product met de bijbehorende gespaarde korting kiezen. Webbeheer CMS genereert een kortingsbon die bij de deelnemende vestigingen ingeleverd kan worden.

Spaarproces online beheren

Dit recyclingproces geeft de klanten niet alleen aantrekkelijke kortingen maar bespaart de klanten ook op hun stortkosten. Daarnaast vormt de website en de koppeling met Webbeheer CMS dé tool voor Icopal om dit proces goed te kunnen beheren.

Ook een online spaarpuntensysteem?

Wij zetten ons graag voor u in om een zo efficiënt en overzichtelijk mogelijk spaarsysteem te ontwikkelen.

Ontwikkeling website UNStudio.com Technische realisatie evenementwebsite 24 uur cultuur