Boerderijkamers.nl online

De nieuwe website van Boerderijkamers.nl staat online. Boerderijkamers.nl is een internetplatform met een ruim en divers aanbod aan (groeps-)accommodaties voor overnachtingen op het platteland. iWink heeft de website van Boerderijkamers.nl gerealiseerd.

Bezoekers Boerderijkamers.nl

Boerderijkamers.nl brengt de gasten en aanbieders van (groeps-)accommodaties op het platteland samen. Deze twee doelgroepen zijn het uitgangspunt geweest in de ontwikkeling van de nieuwe website van Boerderijkamers.nl.

Zoekfilter voor gasten Boerderijkamers.nl

Boerderijkamers.nl biedt op dit moment 1737 overnachtingsmogelijkheden aan in Nederland, België en Frankrijk, maar ook in andere landen binnen Europa. Ondanks dit grote aanbod kan de bezoeker snel een passende boerderijkamer vinden doordat hiervoor een uitgebreide zoekfunctie met diverse sorteermogelijkheden is ontwikkeld. De bezoekers kunnen bijvoorbeeld sorteren op een bepaald type accommodatie, de ligging of de activiteiten rondom de boerderij.

Boerderijkamer zoeken op kaart

Door een koppeling met Google Maps kan de bezoeker de accommodaties ook op de kaart zien en zoeken. De boerderijkamers van hun voorkeur worden vervolgens zichtbaar met een icoon. Wanneer de bezoeker op een icoon klikt verschijnen er meer details over de accommodatie. Wenst de bezoeker meer informatie over de accommodatie? Dat kan, in dat geval worden zij doorverwezen naar het profiel van de desbetreffende accommodatie en kunnen ze direct reserveren.

Accommodatiehouders Boerderijkamers.nl

Naast de gasten van de boerderijkamers zijn de eigenaren van de accommodaties de gebruikers van de website. Zij kunnen op Boerderijkamers.nl hun eigen profiel aanmaken en inrichten naar behoefte. De eigenaren van de boerderijkamers hebben via dit profiel direct contact met hun potentiële gasten, vooraf om te reserveren en achteraf om een recensie te plaatsen.

Door de nieuwe mogelijkheden van de website kan Boerderijkamers.nl  haar bezoekers en accomodatiehouders sneller en eenvoudiger bij elkaar brengen.

Profiel van de accomodatiehouders op boerderijkamers.nl
Profiel van de accomodatiehouders op boerderijkamers.nl
Huis voor de Sport Groningen, van 7 websites naar 1 website Technische realisatie EDU-ART.eu