Centrum Veilig Wonen: sinds januari up and running

In zeer korte tijd werd Centrum Veilig Wonen opgezet, om vanaf 5 januari 2015 op volle toeren te draaien. Niet alleen telefonisch en fysiek te bereiken, maar ook online via de nieuwe website! 

Centrum Veilig Wonen

Centrum Veilig Wonen is in het leven geroepen om de schademeldingen in het aardbevingsgebied in de provincie Groningen af te handelen. Eerder was dit één van de taken van de NAM. Centrum Veilig Wonen heeft de schadeafhandeling vanaf 2015 overgenomen. 

Nieuwe organisatie, nieuwe website

Halverwege 2014 werd bekend dat Centrum Veilig Wonen vanaf 5 januari 2015 de schadeafhandelingen van de NAM ging overnemen. In zeer korte tijd werd alles in gereedheid gebracht om deze taak uit te kunnen voeren. Zo moest er ook een responsive website komen. Een website met veel informatie en onder andere de mogelijkheid om schade direct online te kunnen melden. De organisatie is nog volop in ontwikkeling en daar moet een website op aansluiten. Door flexpagina's te gebruiken is de website flexibel: de inhoud en indeling van de website zijn continu aanpasbaar. Dizain heeft de website ontworpen. Wij ontwikkelden het interaction design en verzorgden de technische realisatie.

In zeer korte tijd hebben we samen met het team van CVW en van Dizain deze website neergezet. De samenwerking verliep super.

Nieuwe website Zorggroep Groningen iSkate: Ondersteuning aan schaatstoppers