Corporate website TKP

Drie maanden geleden kondigden wij aan dat we de nieuwe corporate website van TKP mochten gaan bouwen. Onze opdracht: bewijslast vormen voor de dienstverlening waar TKP voor staat. Na het afronden van het strategisch kader, is gestart met de bouw van de website. Inmiddels staat de nieuwe responsive website van TKP online. We vroegen Mathilde Havinga, adviseur marketing en communicatie bij TKP, hoe zij het project heeft ervaren.

Hoe bevalt het vullen van de nieuwe website?

“Het CMS van Kirra is echt een fantastische uitvinding. Het werkt heel intuïtief en je hebt alles vrij snel door. Daarnaast vind ik het werken met de flex-pagina’s erg prettig, omdat je zo het ontwerp van elke pagina op de content kunt afstemmen. Elke pagina ziet er anders uit, maar wel binnen het vastgestelde ontwerp.”

Hoe verliep de samenwerking met iWink?

“De samenwerking met iWink was erg prettig! Kundige mensen, die je het gevoel geven dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Natuurlijk doe je dat wel en vooral Marc als projectleider moet wel eens hebben lopen zuchten na weer een telefoontje of een mailtje. Maar alles werd snel en goed opgepakt, met als resultaat onze schitterende nieuwe website.”

Waar zijn jullie het meeste trots op?

“De geanimeerde plaat op de homepage! Het idee kwam van iWink en het is ontzettend goed uitgewerkt. Hiermee zijn we echt TKP en onderscheidend ten opzichte van de concurrentie.”

Hoe verliep het project?

“Het project verliep goed. We hadden behoorlijk strakke deadlines voor de verschillende onderdelen, maar doordat we al vrij snel op het goede spoor zaten wat betreft klikmodel en ontwerp, is dat eigenlijk nooit een probleem geweest.”

Waar gaan jullie de komende tijd mee bezig?

“De komende tijd zal vooral in het teken staan van kleine dingetjes bijschaven en het goed onderhouden van de site. Leuk dat er nu een mooie website staat, maar die moet natuurlijk ook mooi en actueel blijven!” 

Inderdaad! Dat is het idee van meer doen met internet. Bedankt voor je reactie Mathilde en heel veel plezier en succes gewenst met de nieuwe website. 

Nieuwe website LvI: laboratorium kennisbank voor artsen Nieuwe website CDA Den Haag verbindt content en doelgroepen via thema's