Economic Board Groningen

Economic Board Groningen is door de provincie Groningen en de NAM in het leven geroepen om de economie in het aardbevingsgebied een nieuwe impuls te geven. Er is een bedrag beschikbaar gesteld om de komende vijf jaar anderen te stimuleren de economie in de regio te versterken. Tot 2018 wordt er geinvesteerd in onder andere kwaliteit van menselijk kapitaal, ondernemerschap en verbetering digitale bereikbaarheid.

Vier in één keer

Samen met Junction heeft iWink de afgelopen maanden hard gewerkt aan een viertal websites voor Economic Board Groningen (EBG). Niet alleen voor de website voor EBG zelf maar ook voor verschillende programma's die hieronder vallen: GROEIfonds, BuildinG en 5Groningen. Alle websites kregen een herkenbare vormgeving maar hebben verder eigen identiteit om zo de diverse programma's te benadrukken. Wij tekenden voor het functioneel ontwerp en de bouw terwijl Junction de huisstijl en grafisch ontwerp voor hun rekening namen.

Zowel Kirra als de iMailingtool zijn heel fijn om mee te werken. Eenvoudig in gebruik maar heel veelzijdig. En als ik toch ergens tegenaan loop, komt support altijd meteen to the rescue.

Evelien Hofman
Communicatieadviseur

Het resultaat

Vier toekomst gerichte websites waar ieder programma zelfstandig op kan communiceren. Bezoek ook economicboardgroningen.nl, groei-fonds.nl, building.nl of 5groningen.nl.

Economic Board Groningen
Economic Board Groningen
EBG Groeifonds
EBG Groeifonds
BuildinG
BuildinG
5Groningen
5Groningen
iWink en Gasunie lanceren website Gasunie New Energy Nieuwe website voor MEE Drenthe