Technische realisatie Energie Service Friesland

Energie Service Friesland is de grootste serviceorganisatie in Friesland op het gebied van verwarming, warm water, koeling en duurzame technieken. De nieuwe website versterkt deze positionering nu ook online. 

Online zichtbaarheid versterken

Vriestyle ontwikkelde voor Energie Service Friesland een strategisch marketingplan. Een van de actiepunten was het versterken van de online positionering met een nieuwe website. VosLibert maakte het webdesign en wij hebben de nieuwe website technisch gerealiseerd. Inmiddels hebben we ook een mobiele landingspagina ontwikkeld en is de website nu nog breder toegankelijk. 

Abonnement op maat

De website bevat een rekenmodule voor serviceabonnementen. Handig, want iedere situatie vraagt om een passend abonnement. Met de rekenmodule is het heel eenvoudig om te berekenen welk abonnement bij uw situatie past en hoe hoog de bijbehorende maandelijkse kosten zijn. Na het samenstellen van zo’n abonnement kunnen geïnteresseerden meteen klant worden.

Interactieve infographic

Op de homepage van de website staat een interactieve infographic in de vorm van een huis. In dit huis zijn diverse onderdelen en oplossingen verbeeld en uitgelicht binnen een bekende context: een huis. Zo is onder andere informatie te vinden over duurzame oplossingen als zonnepanelen, een waterontharder of bepaalde isolatie.

iSkate: Ondersteuning aan schaatstoppers De Verhalen van Groningen online verteld