Euroborg Horeca een maand online! Wat zijn de resultaten?

Euroborg Horeca verzorgt alle catering en horecaservices in het stadion van FC Groningen. iWink realiseerde in samenwerking met de organisatie een nieuwe website. Inmiddels staat de website een maand online. Wij vragen Martijn Vrij, commerciële horeca zaken van Euroborg Horeca, hoe de nieuwe website bevalt.

Doel:

De doelstellingen voor de nieuwe website waren een nieuw ontwerp en meer aanvragen genereren via de website. Zijn deze doelen al behaald?

Martijn: De oude website paste niet meer bij onze organisatie. Daarom hebben wij iWink gevraagd om een website te ontwikkelen die de gewenste uitstraling heeft. Dat is volgens mij erg goed gelukt!

Conversie?

De website is ook conversiegerichter ingedeeld. Kun je na een maand al spreken van opvallende resultaten?

Martijn: Ja, vanaf het moment dat de nieuwe website online is, analyseer ik de statistieken. Het aantal bezoekers stijgt aanzienlijk, we hebben al 3064 pageviews gehad! Dat is boven verwachting en daar zijn we dus erg blij mee.

Heb je een idee hoe dat komt?

Martijn: “De stijging van het aantal bezoekers heeft er onder andere mee te maken dat wij veel beter te vinden zijn op Google, actief social media inzetten zoals Twitter en veel actiever zijn met het vullen van de website. We zetten bijvoorbeeld onze evenementen in de agenda. In elk agenda-item stellen wij de opdrachtgever centraal en verwijzen we door naar hun website. Dat genereert vervolgens ook weer meer bezoekers voor onze website.”

Landingpages

Jullie hebben ook specifieke landingpagina’s. Hoe gebruik je deze?

Martijn: “Het is erg handig om landingspagina’s te hebben. Deze pagina’s lichten speciale arrangementen van ons uit. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om te trouwen in de Euroborg. Bijkomend voordeel is dat deze pagina’s ook weer het bezoek aan onze corporate website bevorderen.”

Speciale website-actie

Euroborg Horeca presenteert elke maand een actie op haar website. De maand juni staat in het teken van de nieuwe website. Bevestigt u in de maand juni uw reservering dan kunt u rekenen op 50% korting op zaalhuur en gratis prosecco bij een afsluitende borrel.

Hanzevastverhuur.nl: nieuwe website Hanzevast Real Estate Arbeidsbemiddelaar Prima Personeel lanceert nieuwe website