Facebook Page Tab Alfa-college

Als onderdeel van de door StormMC ontwikkelde marketingcampagne “Speel jij straks de hoofdrol?” rond de voorlichtingsdagen van het Alfa-college, mochten wij de technische realisatie van de campagne webapplicatie en de Facebook Page Tab realiseren.

Door de ogen van toekomstige medestudenten

Het Alfa-college heeft leerlingen van de verschillende opleidingen gevraagd video’s in te zenden voor de website waarin ze de toekomstige studenten hun opleiding, locatie en belevenissen laten zien. Toekomstige studenten kunnen binnen de webapplicatie zoeken op basis van hun interesses en eventuele voorkeurslocaties om een aanbod video’s te zien. 

Personaliseren en delen

De webapplicatie beschikt over een koppeling met Facebook login. Door in te loggen met een Facebook-account kan de toekomstige student de app personaliseren met zijn/haar naam en foto’s en worden de zoekinstellingen onthouden. Verder kan de gebruiker zijn/haar favoriete video’s delen op Facebook en Twitter of vrienden uitnodigen de app ook te gebruiken.

Facebook Page Tab

De webapplicatie is beschikbaar gemaakt op Facebook en rechtstreeks via de Facebookpagina van het Alfa-college toegankelijk. Dit sluit aan op de Facebook-advertentiecampagne die StormMC ter promotie van de pagina heeft ingericht.

Website Expertise Behandelcentrum Zorggroep Groningen Facebook Page Tab Marketing Groningen