Gas Transport Services

Gas Transport Services, een dochtermaatschappij van de N.V. Nederlandse Gasunie, beheert het landelijk gastransportnet in Nederland. In samenwerking met iWink maakt de organisatie het gastransport inzichtelijk op haar website gastransportservices.nl. De website heeft een aantal innovatieve functies die organisatiekritische informatie publiceert op het web.

Elke vijf minuten actuele informatie vanuit heel Nederland

Gas Transport Services (GTS) is verplicht verschillende soorten data over het Nederlandse gastransport inzichtelijk te maken via haar website. De informatie is afkomstig van diverse gastransportsystemen vanuit heel Nederland en is van wezenlijk belang voor afnemers van het gas. iWink heeft haar integratormodule uit Webbeheer CMS zo geimplementeerd dat deze de informatie elke vijf minuten ververst en direct koppelt met de website. Het resultaat is een informatieve website waar de bezoekers op elk moment de laatste gastransportgegevens vanuit heel Nederland in overzichtelijke tabellen en grafieken kunnen raadplegen.

Beveiliging van actuele data

Ten einde de actualiteit van de data te waarborgen is een controlesysteem ingebouwd. Deze applicatie zorgt ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de data van Gas Transport Services en de website altijd overeenkomen. Hierdoor kan Gas Transport Services de vrije gasmarkt, in Nederland maar ook in de rest van Europa, optimaal bedienen.

De N.V. Nederlandse Gasunie en iWink

Naast het bovenstaande project heeft iWink ook de websites Gasunie.nlWerkenbijGasunie.nlIntegratedopenseason.com,
BBLcompany.comVertogas.nl en Gasunietransportservices.com voor de N.V. Nederlandse Gasunie ontwikkeld.

Mobiel geschikte website voor GasTerra Transitie Jaarprijs Restyle Website Groningen Congresbureau