GasTerraFlames.nl vernieuwd!

GasTerra Flames, de basketbalclub van Groningen, heeft een nieuwe website. Als trotse sponsor van de Flames heeft iWink de website van deze topclub ontwikkeld. Het doel van de website is de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren, zodat de website nog beter aan de doelstellingen van de club voldoet. Daarnaast is het design van de website vernieuwd om van een websitebezoek een echte 'basketbalbeleving' te maken.

GasTerra Flames & iWink

iWink is sinds 2008 sponsor van GasTerra Flames, één van de topclubs die uitkomt in de Dutch Basketball League. Op dat moment heeft iWink de technische realisatie van de website voor GasTerra Flames verzorgd. Na twee basketbalseizoenen was de website van de club aan vernieuwing toe. Als internetpartner van de club zijn GasTerra Flames en iWink een intensieve samenwerking aangegaan om de belangrijkste elementen van hun nieuwe website vast te stellen.

Interaction design als leidraad

De planvorming rondom de nieuwe website is aangevuld met een uitgebreide analyse van de statistieken en het bezoekersgedrag. Op basis van deze analyse en de wensen van GasTerra Flames is een nieuw interaction design gemaakt. Dit klikmodel vormde de leidraad in de verdere ontwikkeling van de website.

Webdesign van gasterraflames.nl

De thuiswedstrijden van GasTerra Flames zijn altijd een groots en sfeervol spectakel. De organisatie wilde deze 'basketbalbeleving' ook overbrengen in het webdesign. Dat gebeurt onder andere door het centraal stellen van de wedstrijdverslagen in tekst én beeld.

GasTerra Flames Health Energizers!

iWink steunt niet alleen de topsport maar ook de breedtesport door het bouwen van websites en webapplicaties. Daarom bouwde iWink ook een website in 1 dag voor GasTerra Health Energizers!, het maatschappelijk project van GasTerra en GasTerra Flames. Lees hier meer over de maatschappelijke betrokkenheid van iWink.

Portal voor businessclubleden

De businessclub van GasTerra Flames bestaat uit 200 businessclubleden. Op verzoek van enkele businessclubleden en voor een verdere professionalisering heeft GasTerra Flames samen met iWink een portal ontwikkeld die alleen toegankelijk is voor de businessclubleden en sponsoren van GasTerra Flames.

De portal geeft de businessclubleden de mogelijkheid om snel contactgegevens van elkaar terug te vinden, hun bedrijf te presenteren, extra businesskaarten te bestellen en zich op te geven voor diverse businessclubactiviteiten. Ook vermeld de portal specifiek sponsornieuws en worden er verslagen en foto's geplaatst van de businessclubactiviteiten.

Samenwerking GasTerra Flames & iWink

Peter van der Molen, Commerciële Zaken GasTerra Flames: "De samenwerking met iWink is erg prettig. De wensen en ideeën die wij hadden zijn nader uitgewerkt door iWink. Enkele aanpassingen om de puntjes op de "i" te zetten waren geen probleem. Een snelle terugkoppeling en heldere communicatie maakt onder andere dat iWink onze samenwerkingspartner en sponsor is van GasTerra Flames. Wij zijn trots op deze samenwerking."

Smølke in een nieuw jasje gestoken Website in 1 dag voor Health Energizers!