Groningen Bereikbaar

Om Groningen ook in de toekomst een aantrekkelijke bestemming te laten zijn wordt er in en rond de stad fors geïnvesteerd in wegen, bruggen, stations, rails en fietspaden. De komende jaren wordt de zuidelijke ringweg van Groningen volledig verbouwd. Deze werkzaamheden zijn zo omvangrijk dat ze tijdelijk nadelige gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van de stad. Het bedrijfsleven, de overheid en vele andere partners houden de stad en regio tijdens deze werkzaamheden zo goed mogelijk bereikbaar. Met Groningen Bereikbaar zorgen ze voor een goede samenwerking en een gecoördineerde aanpak van de projecten en werkzaamheden.

Uitdaging

Groningen Bereikbaar heeft een herkenbare huisstijl met het groene logo dat in een hoek naar boven weg buigt. De uitdaging die we hadden was om een nieuwe frisse website te bouwen, waar de huisstijlelementen meer terug komen in het ontwerp. Daarnaast was de wens om de website meer in een lijn te trekken met www.aanpakringzuid.nl. Hier worden de werkzaamheden in hoofdlijnen toegelicht met daarbij het gewenste eindresultaat. 

Aanpak

Op basis van een uitgebreide briefing is er een klikmodel opgesteld met een voorgestelde websitestructuur. Vervolgens is een grafisch ontwerp gemaakt, op basis van de huisstijl en de aandachtspunten en wensen vanuit Groningen Bereikbaar. 

Resultaat

We zijn erg trots op het eindresultaat. De dynamisch honingraatelementen waren technisch gezien een uitdaging maar het eindresultaat mag er zijn. 

Meer weten?

Neem contact op met Jurriaan of Niels voor het inzetten van websites rond infrastructurele projecten. 

Jurriaan Wentink

Niels ten Have

Een nieuwe website voor Heuvelman Ibis Wies, de nieuwe digitale medewerker van De Noorderbrug