Grontmij lanceert Digitaaldossierscholen.nl

Advies- en ingenieursbureau Grontmij bezit brede kennis over onderhoud- en huisvestingsmanagement voor scholen. Deze kennis en ervaring wil de organisatie zo snel en transparant mogelijk met de schoolbesturen delen.

Dat doen zij met de nieuwe website digitaaldossierscholen.nl. Een website waarmee schoolbesturen 24 uur per dag de beschikking hebben over alle actuele documenten die van belang zijn voor professioneel huisvestingmanagement.

Grontmij

Grontmij zet Meerjaren Onderhoudsplannen (MOP) voor scholen op en actualiseert deze. Daarnaast doet de organisatie onderzoek naar wet- en regelgeving, haalbaarheid- en huisvestingsstudies, integrale huisvesting en accommodatieplannen, onderhoudscontractmanagement. Dit zijn zaken die van groot belang zijn voor het huisvestingsmanagement van scholen. Met het Digitaal Dossier Scholen is deze informatie nu overzichtelijk en gemakkelijk te raadplegen voor de schoolbesturen.

Digitaal Dossier Scholen

Met het Digitaal Dossier Scholen heeft Grontmij een webomgeving gerealiseerd waar de schoolbesturen online toegang kunnen krijgen tot hun eigen documenten. Daarnaast kan het schoolbestuur de eigen gegevens bijhouden en wijzigen. Hiermee zet de organisatie een volgende stap naar het optimaliseren van het huisvestingsmanagement van scholen

Groningen Smaakstad 2011 Nieuwe website ontwerpbureau Overburen