Grote online aanwezigheid voor De Kleine Consultant

De kleine consultant straalt met de nieuwe website nog meer frisheid, professionaliteit en innovatie uit. Deze nieuwe website zorgt tevens voor een verbeterde online aanwezigheid van de consultants.

Win, win, win

De kleine consultant is een door studenten gerunde non-profit organisatie die strategisch advies geeft. Het success van de kleine consultant zit in de "win, win, win"-formule. De kleine consultant stelt: “Wij ontwikkelen studenten. Wij helpen onze klanten. Wij leren van onze partners, voor wie we een waardevolle talentenpool zijn”.

Inmiddels zijn er meer dan 300 projecten uitgewerkt en is de kleine consultant internationaal gevestigd met een dependence in Londen.

Het werken in Kirra is erg gemakkelijk

Max Schep
Voorzitter Nationaal Bestuur

Voor en door studenten

De nieuwe website is zowel informatief als conversiegericht. Er zijn pagina’s speciaal ingericht voor de organisaties en voor de studenten zodat er op beide doelgroepen wordt ingespeeld. 

Met cases en de partners wordt bewijslast geleverd, terwijl het nieuws zorgt dat de website aansluit bij de actualiteit. De studenten kozen voor goede fotografie om de website echt af te maken

Nieuwe messen snijden scherp

De studenten zijn bijzonder gedreven en dat maakte de ontwikkeling van de website erg leuk. Door kritisch te kijken naar alle aspecten kwamen we tot het ontwerp met het menu aan de linkerkant, net iets anders dan gangbaar. De studenten hadden Kirra in no-time onder de knie en vonden het erg prettig werken. Dat zorgt voor een goed en snel gevulde website.

Groninger Kentekens presenteert kentekendatabase via nieuwe responsive website Hi Elon! We Are Electrifying, let's do business!