Hanzevastverhuur.nl: nieuwe website Hanzevast Real Estate

Voor Hanzevast Verhuur, onderdeel van Hanzevast Real Estate, heeft iWink een nieuwe website gerealiseerd. De website hanzevastverhuur.nl geeft informatie over de kantoorgebouwen die voor de verhuur beschikbaar zijn. Hanzevast Verhuur biedt objecten aan in heel Nederland.

Online vrijblijvend oriënteren

Hanzevastverhuur.nl wilde het voor potentiële (ver-)huurders nog gemakkelijker maken om zich vrijblijvend te oriënteren op geschikte kantoorpanden. Daarom heeft de organisatie in samenwerking met iWink een website gerealiseerd waar de kantoorpanden uitgebreid gepresenteerd worden.

Aanvullende informatie

De aanvullende informatie, foto’s en de mogelijkheid om plattegronden te downloaden geeft de potentiële huurder alvast meer inzicht in de mogelijkheden van het kantoorpand. Verder is de pagina zo ingericht dat de huurder gemakkelijk een afspraak kan maken met Hanzevast Verhuur.

Actuele verhuurinformatie

Naast het gebruikelijke ‘verhuurbord’ aan het kantoorpand en de verhuurcatalogus is de website een goede aanvulling op de huidige informatievoorziening van de organisatie. Daarnaast heeft de online publicatie van de panden het voordeel dat deze snel online geplaatst kunnen worden of tussentijds gemakkelijk te wijzigen zijn. Op die manier kan Hanzevast Verhuur actuele verhuurinformatie publiceren.

Voordelen online publicatie

Het online publiceren van uw aanbod heeft als voordeel dat uw klanten;

  • zich vrijblijvend kunnen oriënteren.
  • gemakkelijk aanvullende informatie kunnen raadplegen.
  • altijd actuele verhuurinformatie tot hun beschikking hebben.
Technische realisatie evenementwebsite 24 uur cultuur Euroborg Horeca een maand online! Wat zijn de resultaten?