iSkate: Ondersteuning aan schaatstoppers

iSkate heeft een nieuwe website. Op www.iskate.nl zijn alle schaatsteams te vinden met bijbehorende sponsor. Ook de individuele rijders zijn te vinden en via de nieuwe website nu ook te steunen in de gang naar het Olympisch podium. iWink heeft de nieuwe website gesponsord. 

Rijders in de etalage

Op de nieuwe website heeft iedere team en zelfs iedere rijder een eigen pagina. Via deze pagina kunnen bezoekers meer informatie vinden over een specifiek team of een specifieke rijder. Daarnaast biedt zo’n persoonlijke pagina de rijders de mogelijkheid om zichzelf duidelijk te presenteren en een oproep te doen aan bezoekers om hem of haar te steunen de Olympische top te bereiken.

Flexibele look & feel

iSkate had de wens een herkenbare website neer te zetten die eenheid uitstraalde maar ook ruimte biedt voor alle verschillende sponsoren. Ieder schaatsteam heeft namelijk een eigen sponsor. Om dit te realiseren hebben we een grafisch template ontwikkeld die heel eenvoudig is te beheren qua kleurstelling. Mocht er dus een wisseling van sponsor plaatsvinden, kan men bij iSkate zelf het logo en de kleurstelling van de teamsectie wijzigen op de website.

De nieuwe website past bij ons: duidelijk, compleet en professioneel.

Yuri Solinger
Oprichter iSkate

Samenwerking iSkate & iWink

Oprichter Yuri Solinger van iSkate is blij met de samenwerking en de mogelijkheden die iWink biedt: "De nieuwe website past bij ons: duidelijk, compleet en professioneel. Met iSkate.nl kunnen we iedereen die iets met iSkate te maken heeft - of die dat wil - op de hoogte houden. Kirra stelt ons in staat dat snel en eenvoudig te doen, precies zoals wij voor ogen hebben.''

Over iSkate

iSkate ondersteunt professionele schaatsers tijdens alle onderdelen van hun schaatscarrière. Een koepelorganisatie die alles aanbiedt wat je tijdens een succesvolle schaatscarrière nodig hebt. Ondersteuning van junior talenten van de schaatsacademie tot wereldtoppers dus.

iSkate heeft met deze website een prachtige basis om contact te maken met haar fans. 

Centrum Veilig Wonen: sinds januari up and running Technische realisatie Energie Service Friesland