Koninklijke Vereeniging voor Volksvermaken

De Koninklijke Vereeniging voor Volksvermaken heeft een nieuwe website. Op www.volksvermakengroningen.nl kan iedereen zien wat de vereniging organiseert, wat er te doen is tijdens de evenementen en de organisatie steunen door een vriend te worden van de vereniging. iWink heeft de nieuwe website gesponsord.

De vereniging is erg blij met de nieuwe website. John van der Woude, Volksvermaken: "We gaan de website gebruiken om mensen te informeren over onze vereniging en de evenementen die we organiseren, maar ook om vrienden te werven. Dat was met de vorige website niet mogelijk. Deze nieuwe website ziet er niet alleen mooier uit, maar we kunnen er ook veel meer mee."

Evenementen & Vrienden

Op de nieuwe website presenteert de vereniging de evenementen die zij organiseert en publiceert zij de programma's. Op dit moment staat bijvoorbeeld het complete programma van Groningens Ontzet (ook wel Bommen Berend genoemd) online. Op die pagina staat ook een plattegrond van Groningen waarop bezoekers precies kunnen zien welke programmaonderdelen waar in de stad plaatsvinden tijdens Bommen Berend.

Om ervoor te zorgen dat Groningens Ontzet en de Sinterklaasintocht blijven bestaan, is de vereniging op zoek naar vrienden. Iedereen die Groningen een warm hart toedraagt kan via de website een knuffel kopen en vriend worden van de vereniging.

Net als de vrienden en sponsors van de vereniging dragen wij Groningen ook een warm hart toe. Vandaar dat we de vereniging sponsoren met een nieuwe website.

Vernieuwde website Risk Website Buro Binnenhuis