Nieuwe corporate website voor GasTerra

Recent heeft GasTerra’s website een fris nieuw design gekregen en een volledig nieuwe contentstructuur. De website is het resultaat van een gezamenlijke aanpak van het communicatieteam van GasTerra, contentmarketingbureau Scripta en iWink. 

Nieuwe contentstructuur

Na gezamenlijke contentontwikkelingssessies tussen GasTerra, Scripta en iWink is zowel de content als de contentstructuur flink onder handen genomen. De nieuwe content is verdeeld over drie peilers van GasTerra:

  1. Gas (de core-business van GasTerra)
  2. Groen (alles wat GasTerra doet met betrekking tot de Energietransitie)
  3. Groningen (alles over de betrokkenheid van GasTerra met de regio)

Vanaf de homepage zijn de drie peilers met herkenbare iconen rechtstreeks te bereiken.

Nieuw design

Wat meteen opvalt is de ruimte voor fotografie en video. Bovenaan elke pagina is ruimte voor een grote foto.In langere pagina’s worden niet alleen foto’s, maar ook video’s, citaten en tweets duidelijk uitgelicht. Op overzichtspagina’s is ervoor gekozen om de blokken (die elk een dieper gelegen pagina vertegenwoordigen) te voorzien van een relevante foto.

Razendsnelle zoekfunctie

In de GasTerra website is Site Search 360° geïmplementeerd. Deze razendsnelle interne zoekmachine weet bij elke zoekopdracht de juiste resultaten te vinden en ordent de gevonden resultaten in handige groepen. Voor de bezoeker is het makkelijk om de resultaten te filteren op bijvoorbeeld alleen Nieuws of Documenten. 

Een nieuwe website ontwerpen is een intensief en creatief traject, waarbij we door samenwerking met het enthousiaste en deskundige team van iWink tot mooie ideeën zijn gekomen en erg tevreden zijn met het eindresultaat.

Charmaine Jansen
Webmaster/webredactie GasTerra

Impressie van de website

Wil je meer weten?

Meer weten? Neem contact op. Niels vertelt je graag over het adviestraject of over de mogelijkheden van Site Search 360°.

Niels ten Have

Minder tijd kwijt aan de realisatie van je jaarverslag? Nieuwe functionaliteit publicaties en aanvragen Lifelines online