Nieuwe website economie.groningen.nl

Met de slogan ‘Er gaat niets boven Groningen’ en onder de naam Groningen Promotie voeren provincie en gemeente Groningen, Marketing Groningen, Kamer van Koophandel en diverse bedrijven en organisaties jaarlijks campagne om Groningen te promoten, onder voorzitterschap van de commissaris van de koningin, Max van den Berg.

Economische campagne

In de campagne is er ook aandacht voor de economische sector in Groningen. Met de economische campagne willen de organisaties een positief imago opbouwen, zodat ook bedrijven buiten onze provincie belangstelling krijgen. Want hoe meer bedrijven zich in Groningen vestigen, hoe groter de kans om onderling zaken te doen en samen te werken. En daar zullen de inwoners ook van profiteren.

Economie.groningen.nl

De economische campagne is in juni 2005 van start gegaan met de website daaromgroningen.nl die wij in opdracht van Groningen Promotie bouwden. Die website speelt al vanaf het begin een belangrijke rol in het uitwisselen van informatie over bedrijven en organisaties in Groningen.

Na 7 jaar was de website aan vernieuwing toe en hebben wij ook de nieuwe website voor Groningen Promotie mogen bouwen, economie.groningen.nl. Een website waarbij het nieuws, innovaties van en informatie over ondernemend Groningen nog beter centraal staat!

Ambassadeurs van Groningen

De economische campagne wordt gesteund door de Ambassadeurs van Groningen. Bedrijven en organisaties die Groningen een warm hart toedragen. Als een full service internetbureau met de roots in Groningen zijn wij blij dat wij daar ook één van mogen zijn.

Multisite Boerderijvakanties.nl Technische realisatie Prinsenhof Groningen