Nieuwe website FRAME kozijnen

FRAME kozijnen is het nieuwe verkoopkanaal van Rollecate Groep voor de verkoop van kunststof en aluminium kozijnen en schuifpuien binnen de particuliere markt. De lancering van een nieuw merk vraagt natuurlijk ook om een eigen online uitstraling. Wij ontwikkelden de nieuwe website framekozijnen.nl.

Uitdaging

Ontwikkel een website die bijdraagt aan de versterking van de merknaam en bijdraagt aan leadgeneratie. De website moet de dealers kunnen ondersteunen in het verkoopproces. Denk daarnaast mee over de online positionering van FRAME t.o.v. de consument (primair) en de dealers (secundair).

Aanpak

Tijdens een strategische sessie is uitgediept wat FRAME is, waar het merk voor staat, wat het belooft en voor wie het merk op de markt is. Deze informatie is het uitgangspunt om te bepalen welke onderdelen nadruk krijgen in het ontwerp van de website.

Resultaat

Framekozijnen.nl is een consumentgerichte website met veel beleving middels beeld. De website is volledig responsive en in lijn met de nieuwe huisstijl. De kaart waarop de consument de dichtstbijzijnde dealer kan vinden, biedt ondersteuning voor de laatste stap naar de verkooplocaties.

Online brochure tool Tilburg University Vernieuwde website Groningen Airport Eelde in de lucht!