Nieuwe website ontwerpbureau Overburen

Het Amsterdams ontwerpbureau Overburen heeft haar nieuwe website gelanceerd. Het doel van de website is de visuele presentatie van opgeleverde projecten. Dit maakt dat de tekstuele informatie op de website een ondergeschikte rol heeft.

Van webdesign naar technische realisatie

Het webdesign van de website is ontworpen door Overburen zelf. Vervolgens heeft iWink het ontwerp vertaald naar een testomgeving. Op die manier kon de organisatie de online toepassingen van hun ontwerp direct online uittesten.

Visuele presentatie van opgeleverde projecten

Het portfolio van Overburen staat centraal op de website. Dat betekent dat op de homepagina de noemenswaardige projecten zijn uitgelicht. Daarnaast kan de websitebezoeker op de overzichtspagina al het werk van het ontwerpbureau bekijken. De filter op deze pagina zorgt ervoor dat de websitebezoeker de meest relevante informatie kan bekijken.

Webbeheer CMS op maat

Dat de presentatie op de website belangrijker is dan de tekstuele informatie komt ook tot uiting in het Webbeheer CMS van de website. Dat betekent dat de projecten van de organisatie centraal staan in het webbeheer zodat zij snel kunnen worden gekoppeld aan een opdrachtgever en op de homepagina kunnen worden toegelicht.

Verder zijn de webbeheer modules Google Maps en Video aan de website gekoppeld.

Grontmij lanceert Digitaaldossierscholen.nl Mobiel geschikte website voor GasTerra Transitie Jaarprijs