Nieuwe website Theater Geert Teis

Theater Geert Teis is een toonaangevend regiotheater op de grens van Groningen en Drenthe. Jaarlijks presenteert het theater ongeveer 100 professionele voorstellingen. iWink ontwikkelde de nieuwe website theatergeertteis.nl

Uitdaging

Ontwikkel een nieuwe website die onze bezoekers optimaal informeert en waar online kaartverkoop op een optimale manier wordt aangeboden. Een website die de identiteit van het theater goed weergeeft. 

Aanpak

Allereerst wilden we een goed beeld krijgen van het theater en haar sterke punten. Waarom komen bezoekers nu naar dit theater? Voor en na voorstellingen hebben we daarom vele bezoekers hierover bevraagd. Het bleek dat men het theater vooral waardeert om de persoonlijke benadering, hoge mate van klantvriendelijkheid en de intieme sfeer. Deze unique selling points vormen het uitgangspunt van de website.

Resultaat

Een open en responsive website die bezoekers online meteen de persoonlijke en vriendelijke identiteit van het theater laat ervaren. Door veel fotografie te gebruiken in de volledige breedte van de website is de theaterbeleving meteen aanwezig. Het persoonlijke en klantvriendelijke karakter van het theater benadrukken we door de theaterkassa duidelijk uit te lichten en de dames die de bezoekers telefonisch te woord staan een gezicht te geven. De content van de website is in een overzichtelijke structuur gegoten waardoor de informatie over voorstellingen optimaal wordt gepresenteerd. Een website die helemaal past bij deze tijd en makkelijk mee kan groeien met eventuele ontwikkelingen in de toekomst. 

Reactie Theater Geert Teis:

"We zijn zeer tevreden met de samenwerking met iWink. Vanaf de start heeft iWink zich niet alleen opgesteld als de bouwer en ontwerper van de site, maar zich ook verdiept in wat voor soort bedrijf Theater Geert Teis is en wie onze klanten zijn. Ze zijn bij voorstellingen geweest, hebben klanten en medewerkers geïnterviewd en daar heel goed naar geluisterd. Dat zie je terug in het eindresultaat. De site oogt fris en modern, wij kunnen al onze voorstellingsinformatie er op kwijt, de site is responsive maar bovenal is de site voor de gebruiker heel vriendelijk en overzichtelijk geworden. Daar zijn wij enorm blij mee en trots op." - Nina Hiddema, directeur Theater Geert Teis

Koppeling: ticketsysteem Gentleware

Vernieuwde website Groningen Airport Eelde in de lucht! Online Platform Energy Valley