Onzichtbaarziek.nl online

Onzichtbaar ziek is een stichting van Tineke Veenstra. De stichting wil op een moderne en positieve manier meer begrip, kennis en ondersteuning bieden voor mensen met een onzichtbare ziekte en/of beperking en hun naasten. Tineke heeft ons gevraagd om een nieuwe website voor de stichting te bouwen. Wij helpen haar graag met het verder professionaliseren van haar doel. Daarom sponsoren wij een deel van de nieuwe website.

Waarom Onzichtbaarziek.nl?

In oktober 2010 staat Tineke op de lift te wachten. Een oudere vrouw spreekt haar aan en stelt dat zo een jinge meid toch best de trap kan nemen. Tineke twittert over haar frustratie om onzichtbaar ziek te zijn. Dat zorgde voor heel veel reacties met als resultaat, onzichtbaarziek.nl. 

Bikkel 2012

Vervolgens wordt Tineke in 2012 uitgeroepen tot Bikkel van de Bart Foundation, een stichting die jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking helpt bij het opzetten van hun eigen onderneming. Met een startkapitaal waarover zij via de Bart Foundation kan beschikken wil ze onzichtbaarziek.nl verder professionaliseren.

Tineke: “Onzichtbaarziek.nl moet hét online platform worden voor en door mensen met een onzichtbare ziekte in Nederland.”

Onzichtbaar Ziek & iWink

Tineke heeft ons gevraagd om de nieuwe website voor haar te bouwen. Wij helpen haar graag met het verder professionaliseren van haar doel. Daarom sponsoren wij een deel van de nieuwe website. Waarom? Omdat wij bewondering hebben voor de manier waarop Tineke zich ondanks haar beperkingen zo hard maakt voor haar lotgenoten die tegen dezelfde problemen aanlopen. Dat doet ze op een manier die de waarde van internet heel goed laat zien.

De nieuwe website is vrijdag 27 september feestelijk gelanceerd in het UMCG.

Websites Royal Wagenborg online Direct-mail Effektief Groep