Welke websites gingen er de afgelopen tijd online?

Hieronder een greep uit de opgeleverde projecten van de afgelopen periode.

Bleyenberg Deurservice

Bleyenberg Deurservice levert, repareert en onderhoudt bedrijfs- en garagedeuren in Noord-Nederland. Voor Bleyenberg ontwikkelden we een geheel vernieuwde en tevens responsive website.

Bijzondere Locaties Groningen

Bijzondere Locaties Groningen verhuurt vijf unieke monumentale locaties in de stad en provincie Groningen. Alle informatie staat nu overzichtelijk op één website waar iedere locatie een eigen pagina heeft met alle specifieke content over deze locatie.

Graduate School of Medical Sciences

De Graduate School of Medical Sciences (GSMS) verzorgt training en opleiding van excellente onderzoekers en zorgt voor de promotie van uniek onderzoekswerk. Met de nieuwe website kan de GSMS haar activiteiten onder de aandacht brengen bij studenten en toekomstige onderzoekers. Daarnaast promoten ze Groningen als medische carrièrestad. De website bevat onder andere een interactieve kaart waar testimonials aan toegevoegd kunnen worden én gekoppeld aan een locatie op deze kaart.

Groninger Ondernemerscourant

In samenwerking met Persbureau Tammeling ontwikkelden we de Groninger Ondernemerscourant (GROC). Dit online platform, voor en door ondernemers, is een initiatief van Stichting het Fonds Ondernemend Groningen.

Nieuwe website EnergyStock Verenigingswijzer voor studenten