Technische realisatie EDU-ART.eu

EDU-ART is een organisatie die cultuur en onderwijs samenbrengt. iWink heeft de nieuwe website voor deze organisatie gebouwd. Het webdesign is door ontwerpbureau Overburen gemaakt.

Overzichtelijke informatiestructuur

EDU-ART voorziet verschillende doelgroepen van informatie. Het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, de overheid en cultuurinstellingen. Allemaal moeten zij snel en gemakkelijk aan de benodigde informatie komen. Daarom ligt de focus van deze technische realisatie voornamelijk op de ontwikkeling van een overzichtelijke informatiestructuur.

Relevante informatie dankzij crosslinks

Om elke bezoeker van de juiste informatie te voorzien wordt er door middel van crosslinks relevante informatie getoond. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in het primaire onderwijs? Dan laat de pagina u alle relevante elementen over dit onderwerp op de website zien. U ziet dan alle activiteiten, agendapunten, adviseurs en afbeeldingen die met het primair onderwijs te maken hebben. De crosslinks zorgen ervoor dat deze informatie zonder extra handelingen op de desbetreffende pagina wordt getoond.

Alle informatie over het onderwerp 'primair onderwijs' wordt op één pagina ontsloten.
Alle informatie over het onderwerp 'primair onderwijs' wordt op één pagina ontsloten.

Activiteitenoverzicht met zoekfilter

EDU-ART faciliteert ontzettend veel activiteiten. Om de websitebezoeker te helpen de activiteiten van hun wens te vinden is een zoekfilter ontwikkeld. De bezoeker kan de activiteiten filteren op alle werkvelden en thema's van EDU-ART. Daarnaast kunnen zij ook hun activiteiten vinden door een zoekterm in te geven.

Het zoekfilter vergemakkelijkt het vinden van de juiste informatie.
Het zoekfilter vergemakkelijkt het vinden van de juiste informatie.
Boerderijkamers.nl online Smølke in een nieuw jasje gestoken