Technische realisatie Prinsenhof Groningen

Prinsenhof Groningen is een nieuw en exclusief grand café, hotel en à la carte restaurant in hartje Groningen. Het bevindt zich op een unieke plek op loopafstand van de Martinitoren en in een prachtig, monumentaal pand. In de Middeleeuwen was de Prinsenhof alleen toegankelijk voor broeders en prinsen, maar vanaf nu is het toegankelijk voor alle Groningers en bezoekers van de stad.

Prinsenhof Groningen wordt geleid door de ervaren horeca-ondernemers Jacques Muller, Frank Verbeek, Johannes Jacobs en Wessel Zijp. Gezamenlijk hebben zij de kans gegrepen om van de Prinsenhof een kwalitatieve horeca-onderneming te maken zoals die in Groningen nog niet eerder bestond.

N8W8, een communicatiebureau uit Groningen, is verantwoordelijk voor alle branding rondom het merk Prinsenhof Groningen. Rafaël Redczus van Berkel: “Online wilden wij het merk vertalen naar een omgeving die de kwaliteit ademt van de gastronomische locatie. Na een inventarisatie hebben wij voor iWink gekozen om de technische realisatie van de website te verzorgen, mede omdat vorige samenwerkingen met iWink goed bevallen zijn. Datgene wat iWink toezegt, wordt nagekomen.”

Op de website kunnen gasten van Prinsenhof Groningen meer te weten komen over en boeken voor een diner of overnachting.

Multisite Boerderijvakanties.nl Vernieuwde website Risk