Technische realisatie website SER Noord-Nederland

iWink heeft in samenwerking met SER Noord-Nederland de technische realisatie van de website sernoordnederland.nl verzorgd. Het merkenbureau Dizain heeft het webdesign gemaakt. Fleur Gräper van SER Noord-Nederland over de nieuwe website: “De uitstraling en structuur van de website nodigen echt uit om op onderzoek te gaan.”

Doelstelling website SER Noord-Nederland

SER Noord-Nederland is een onafhankelijk adviesorgaan dat gevraagd en ongevraagd adviezen uitbrengt over sociaal economische onderwerpen. Het belangrijkste doel van de nieuwe website is dat SER Noord-Nederland de informatie over de thema’s, adviezen, commissies, nieuws en agendapunten gemakkelijk beschikbaar wil maken. Fleur Gräper: “Wij wilden dat de enorme hoeveelheid informatie die aanwezig was op de website en in de organisatie beter toegankelijk zou worden voor bestuurders, ambtenaren en betrokkenen bij het werk van de SER Noord-Nederland.”

Themagerelateerde informatie koppelen

Om de informatie van SER Noord-Nederland toegankelijker te maken zijn de themagerelateerde adviezen, commissies, nieuwsitems en agenda-items aan elkaar gekoppeld. Op die manier beschikt de bezoeker over alle relevante informatie met betrekking tot een bepaald thema.

sernoordnederland.nl

SER Noord-Nederland is blij met haar nieuwe website. Fleur Gräper: “We zijn erg tevreden. Niet alleen werkt het ontwerp van Dizain heel goed, de wijze waarop je uitgenodigd wordt in de website om door te klikken naar nieuwe informatie werkt erg goed. Daarnaast is het invoeren van nieuwe items en het beheer van de website dankzij Kirra vele malen makkelijker geworden.”

Website De Raad voor de Journalistiek Website Groninger Archieven