Vereniging HEAD wordt Fizi

Sinds 1 september 2017 gaat Vereniging HEAD door het leven als Fizi. Bij de lancering van de nieuwe naam hoort ook een vernieuwde website.

Vernieuwing van bestaande website

Op basis van de functionaliteit van de vorige website is een nieuw grafisch ontwerp gemaakt. De insteek van het ontwerp was om dit eenvoudig aan te kunnen passen op de nieuwe huisstijl en naam, die ten tijde van het maken van het grafisch ontwerp nog niet bekend was. Het ontwerp is gebaseerd op een nieuwe contentstructuur waarbij de functionaliteit grotendeels gelijk is gebleven. 
 

Meer aandacht voor expertise

De missie van Fizi is het verbinden op inhoud & het delen en ontwikkelen van kennis. De primaire doelgroep van de organisatie is financials in de zorg. Om zich te profileren als kennisinstelling is er veel aandacht voor de experts, zodat de doelgroep kennis kan inwinnen bij hen of met ze kan sparren. De experts worden per sector gepresenteerd in een smoelenboek.
 

Meer duidelijkheid in structuur van content

De oude website kon qua structuur verbertering gebruiken, want we zagen dat de bezoeker moeilijk bij de content kon komen die werd gezocht. Voor aanvang van het project heeft Fizi een nieuwe structuur bedacht en in samenwerking met iWink is dat de basis geweest voor de nieuwe website. 
 

Website nu ook responsive

De oude website was niet geschikt voor mobiele apparaten. Uit de statistieken kwam, niet geheel verrassend, naar voren dat het bezoek op mobiele apparaten de afgelopen jaren sterk toenam. We zagen dat het bezoek op mobiel ook minder goed verliep dan op desktop. Met de nieuwe responsive website hopen we op een sterke verbetering. De experts van iWink houden dit nauwlettend in de gaten nu de nieuwe website online is, zodat we kunnen bevestigen dat het responsive maken het juiste effect heeft. 

De homepagina van de website van Fizi
De homepagina van de website van Fizi

Meer weten over digitale communicatie in de zorg? Neem contact op met Gerard:

Gerard Top

Gerard Top

Internetconsultant Zorg & Welzijn

Van NOVO en Promens Care naar 1 organisatie: Cosis Vergroenjegas.nl: uniek online platform maakt duurzaam koken, stoken en douchen mogelijk voor consument