Verenigingswijzer voor studenten

Samen met GroningenLife! ontwikkelden we voor Groningse studenten de Verenigingswijzer. Studenten die niet goed weten bij welke Groningse studentenvereniging ze passen, hoeven niet verder te zoeken. Vanaf vandaag kunnen zij de verenigingswijzer invullen om de meest passende vereniging te vinden.

De Verenigingswijzer

Aan de hand van verschillende stellingen geeft de Verenigingswijzer de student een beeld van de studentenverenigingen die het beste bij zijn/haar standpunten passen. Verschillen tussen studentenverenigingen worden met deze Verenigingswijzer duidelijker. Na het invullen kan je bij elke stelling ook een toelichting zien van iedere studentenvereniging. Voor de juistheid van alle stellingen en standpunten werkt GroningenLife! actief samen met alle Groningse studentenverenigingen.

Over GroningenLife!

GroningenLife! is een online magazine voor studiekiezers en biedt informatie over studeren in de stad Groningen. Met de Verenigingswijzer wil GroningenLife! de informatievoorziening over studentenverenigingen verhelderen. Verschillen tussen de studentenverenigingen zijn voor sommige verenigingskiezers namelijk niet altijd duidelijk. GroningenLife! is een gezamenlijk initiatief van de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen.

Welke websites gingen er de afgelopen tijd online? Website Expertise Behandelcentrum Zorggroep Groningen