Vindicat atque Polit

De oudste studentenvereniging van Nederland lanceert haar nieuwe website. Een site met algemene informatie voor leden en niet-leden zoals bedrijven en sponsoren. Daarnaast brengt de website veel subverenigingen binnen de grootste studentenvereniging van Groningen samen. Daarom heeft de website, naast haar openbare gedeelte, ook uitgebreide afgeschermde ledenpagina’s.

Koppeling met boekhoudpakket

De vereniging wilde haar leden nog beter informeren. Niet alleen over het laatste nieuws en de komende feesten maar ook op gebied van hun financiën. Daarom bevat de website een koppeling met de administratiesoftware. Hierdoor kan elk lid zijn/haar financiële gegevens bekijken.

Speciale ledenpagina's

Maar er is meer mogelijk op de speciale ledenpagina. Hier kunnen de studenten bijvoorbeeld hun samenvatting van een studieboek uploaden. Een zoekfilter helpt hen vervolgens om andere uitreksels snel te vinden op basis van de opleiding, het vak, het studiejaar, de uitgever en de titel. Het reserveringssysteem voor de huur van de zalen en het inzien van gemaakte reserveringen maakt de ledenpagina compleet.

Hanzevastverhuur.nl: nieuwe website Hanzevast Real Estate Euroborg Horeca een maand online! Wat zijn de resultaten?