Website studievereniging ECU’92

ECU’92 is de studievereniging voor studenten die aan de Utrecht University School of Economics (USE) studeren. Vanaf de oprichting in 1992 is de vereniging uitgegroeid tot een van de grootste studieverenigingen van Utrecht.

De studievereniging heeft als missie om het sociale netwerk onder de economie studenten te versterken, de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en de academische theorie en de praktijk uit het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen.

Website studievereniging

Met meer dan 1800 leden, waarvan 120 actieve leden in 16 commissies, speelt de website een belangrijke rol in het behalen van die missie. Met de nieuwe website kunnen de studenten: snel en eenvoudig lid worden, online boeken bestellen, zich informeren over stages en vacatures bij studiegerelateerde bedrijven en zijn ze volledig op de hoogte van de vele activiteiten die ECU’9a organiseert.

Anne van Breen, voorzitter ECU'92: "Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Ook onze omgeving vindt het een mooie website. De mogelijkheden bij iWink zijn uitgebreid en dat geeft ons de ruimte om ook nieuwe modules goed te benutten. Verder had iWink al ervaring met het ontwikkelen van een website voor een studievereniging dus dat was ook een groot voordeel voor ons."

Webshop R&D Hotel Sportplein Groningen: het voorportaal voor sport en bewegen in de provincie