Welke projecten gingen er de afgelopen tijd online?

Een greep uit de opgeleverde projecten van de afgelopen periode.

Junction

Junction is sinds begin mei de nieuwe naam van VosLibert merk & activatie in Leeuwarden. Flexibiliteit in opmaak staat bij deze website voorop. Alle content wordt zoveel mogelijk op de homepage ontsloten waarbij de nadruk ligt op het tonen van de dienstverlening en projecten. De website bevat onder andere een koppeling met Vimeo en Twitter en maakt optimaal gebruik van de Kirra module flexpagina’s. Junction ontwikkelde zelf het concept, wij verzorgden de technische realisatie. 

Bekijk de website van Junction

KEI-week '15

De KEI-week in Groningen is dé introductieweek voor alle eerstejaars- en doorstroomstudenten. Tijdens een week vol activiteiten leren zij hun toekomstige studentenstad nog beter kennen. Sinds 2006 verzorgen wij met heel veel plezier het webdesign en de technische realisatie van keiweek.nl. Ook de huisstijl wordt ieder jaar door ons vernieuwd.

Bekijk de website van KEI-week '15

Certe

Uitgangspunt van de nieuwe Certe website is: een duidelijke weg naar het beste advies. De nieuwe website is responsive en daarmee geschikt voor mobiele devices. Op de website is een duidelijk onderscheid tussen informatie voor patiënten en zorgverleners. Daarnaast wordt alleen relevante informatie getoond, met zo min mogelijk afleiding. het concept en grafisch ontwerp zijn ontwikkeld door Concept 7, wij verzorgden de technische realisatie. 

Bekijk de website van Certe

Cultuurcollege

CultuurCollege biedt praktijkgerichte bij- en nascholing voor professionals in de kunst, erfgoedsector en het cultuuronderwijs. De branchekennis wordt gevoed door Gelders Erfgoed en Cultuurmij Oost. In de webshop van CultuurCollege worden diverse cursussen en trainingen aangeboden. Wij verzorgden het klikmodel, design en de technische realisatie van deze webshop. 

Bekijk de website van Cultuurcollege

Online Platform Energy Valley Gasunie bouwt in heel Nederland