Spring naar inhoud

Bewonersverhalen en woningbezit op nieuwe website Wold & Waard

Case

Op de nieuwe website presenteert woningcorporatie Wold & Waard haar woningaanbod, tonen ze ervaringen van huurders en medewerkers en kunnen nieuwe en bestaande huurders terecht voor alle praktische informatie.

Sectoren Woningcorporaties Producten Website, Nieuwsbrief Diensten

Consultancy, Design, Development, Support

Bewoners aan het woord

De huurder staat bij Wold & Waard voorop. Dit blijkt vooral uit de bewonersverhalen die een prominente plek in de nieuwe site hebben gekregen. Goed gebruik van foto's draagt daarbij bij aan de authenticiteit van de verhalen. Doordat huurders hun verhaal doen richting andere (potentiële) huurders op de website, sta je dicht bij deze doelgroep.

Het werkgebied van Wold & Waard

Verhalen & werkgebied op de kaart

Het werkgebied van Wold & Waard beslaat de Gemeente Westerkwartier. Op de homepage is dit overzichtelijk in kaart gebracht op een kaart met het werkgebied.

Alle plaatsen zijn aan te klikken om direct de verschillende woningen van Wold & Waard daar te bekijken. Ook de bewonersverhalen komen terug op de kaart.

Verhuizen naar een woning van Wold & Waard?

Nieuwe en bestaande huurders krijgen een beeld van de woningen, want deze staan overzichtelijk op de website.

Aan de hand van een zoekprofiel — gebaseerd op huishouden en inkomen — krijgt de huurder een overzicht van alle woningen waarvoor hij in aanmerking komt. Eventueel kan nog verder gefilterd worden op plaats of woningtype.

De woningcorporatie Wold & Waard staat voor goed en betaalbaar wonen in het Westerkwartier. Wold & Waard bedient veel mensen met een laag inkomen en bijzondere doelgroepen. Wold & Waard verhuurt en onderhoudt woningen in de sociale huursector. 

OOK GEÏNTRESSEERD IN EEN WEBSITE VOOR JE WONINGCORPORATIE?

Neem contact op met Niels

Niels ten Have

Internetconsultant Woningcorporaties & Infrastructuur

050 210 1200 niels@iwink.nl

Cases

Meer projecten

Nijestee

Nijestee is de grootste woningcorporatie in de stad Groningen. Zij bieden via ca. 13.500 huurwoningen ruimte aan zo'n 30.000 huurders.

Bekijk de case
Meer cases