Cultuur & Recreatie

Of het nu gaat om een hip festival of een comfortabele accommodatie, u wilt uw gasten bereiken en prikkelen deel uit te maken van de unieke ervaring die alleen u kunt bieden. Dit vraagt om een servicegerichte en inspirerende aanpak als het gaat om internet.

Blijven inspireren

Mensen blijven merken vaak trouw. 51% van smartphone gebruikers kiest voor een ander merk dan ze aanvankelijk in gedachten hadden omdat de informatie nuttig was. 73% van de consumenten geeft aan dat ze voor een merk kiezen wanneer ze hier regelmatig nuttige informatie van ontvangen. Door met attractieve en relevante content gebruikers te inspireren blijft u top-of-mind.

Meer dan alleen een brochure of agenda

Wanneer we hebben besloten dat we ergens naartoe willen, dan willen we vaak zo snel mogelijk boeken. Van gebruikers die de site verlaten  Daarvoor is het van belang koppelingen te leggen met boekingssystemen en zoveel mogelijk stappen te elimineren.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen op online gebied die relevant zijn voor uw branche? Op onze blog schrijven we regelmatig over de laatste trends en ontwikkelingen. Of abonneer u op onze nieuwsbrief. Eens per kwartaal ontvangt u bovendien een gratis nieuwsbrief toegespitst op uw branche. 

Meer weten?

Wilt u weten wat iWink als full service internetpartner voor u kan betekenen? Neem contact op met de sectorspecialist of laat uw vraag in het onderstaande formulier achter