Spring naar inhoud

Infrastructuur

Sectoren

Glasheldere informatievoorziening is onmisbaar rondom grote infrastructurele projecten. Communicatie naar omwonenden, verkeersgebruikers en medewerkers. iWink is gespecialiseerd in digitale communicatie voor infrastructuurprojecten. Het resultaat is heldere (digitale) communicatie, specifiek afgestemd op de behoeften van omwonenden, verkeersdeelnemers en medewerkers.

  • full-service dienstverlener

  • partner met verstand van zaken

  • support-afdeling staat altijd voor je klaar

  • veel ervaring met digitale communicatie bij infrastructuur-projecten

  • gebruiksvriendelijk CMS

  • kant-en-klare modules

Wij begrijpen infrastructuur

Bij iWink begrijpen we de infrastructuursector. We weten wat er speelt, dankzij onze mensen met een affiniteit met infrastructuur en mobiliteit. Met inspirerende voorbeeldcases voor websites, nieuwsbrieven en andere vormen van (digitale) communicatie zijn we de ervaren specialist in digitale communicatie rond infrastructuur. 

We bewegen met u mee
Infrastructurele projecten zijn dynamisch. We weten als geen ander hoe we kunnen ondersteunen tijdens verschillende projectfasen en kunnen inspelen op de informatiebehoeften van de verschillende doelgroepen. Van het visueel presenteren van de plannen en faciliteren van de dialoog tijdens planningsfase, tot inzichtelijk maken van werkzaamheden en presenteren van opleveringen in de uitvoeringsfase. 

Goed onderhouden
We gaan met je in gesprek over de strategie en zorgen voor advies op maat. Gedurende het hele project bieden uitstekende support, denkt je eigen consultant met je mee, en verzorgen we de upgrades voor het platform, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. 

Cases

Recente inrastructuur-projecten

Aanpak Ring Zuid

De stad Groningen groeit. Dat is merkbaar aan het toenemende verkeer op de zuidelijke ringweg. En in de toekomst wordt het alleen maar drukker. De gemeente,...

Bekijk de case
Meer cases

Neem contact op met Niels

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met digitale communicatie bij uw project?

Niels ten Have

Internetconsultant Woningcorporaties & Infrastructuur

050 210 1200 niels@iwink.nl