Onderwijs

Specialist in digitale communicatie voor onderwijsinstellingen

Praktische, veilige tools voor het onderwijs waarmee je helder en snel kan communiceren. Niet alleen voor de scholier of student, maar ook voor de stakeholders en het personeel. Bij iWink zijn we gespecialiseerd in digitale communicatie voor het onderwijs.  

Affiniteit met onderwijs

Bij iWink hebben we affiniteit met onderwijs. We weten wat er speelt, dankzij onze mensen met een achtergrond in het onderwijs.

Flexibel CMS

Door de jaren heen hebben we voor het onderwijs gewerkt aan zowel websites, als jaarverslagen, narrowcasting, nieuwsbrieven en inschrijftools. Inmiddels hebben we zelfs een recruitment tool ontwikkeld die ingezet wordt door de Rijksuniversiteit Groningen en Tilburg University bij het werven van zowel nationale als internationale studenten.

Bij iWink ontwikkelen we ons eigen CMS. Dit heeft het grote voordeel dat we de wensen die u heeft ook daadwerkelijk kunnen bouwen. Alle brochures online in 1 tool? Koppeling van persoonsgegevens met een CRM systeem? Geen probleem, wij zorgen ervoor.

ISO-gecertificeerd

Een ander groot voordeel van ontwikkeling van onze eigen CMS is dat we u de veiligheid garanderen die zo van belang is met het (ver)werken van persoonsgegevens. Iedere week installeren we de meest recente veiligsheidsupdates op onze servers. Daarnaast worden al onze webapplicaties gehost in ISO-gecertificeerde datacenters en worden iWink als Kirra in 2018 ISO gecertificeerd.    

Alles in 1

Bij iWink leveren we het totaalpakket. We gaan in gesprek over de strategie en geven advies op maat. Nadat de applicatie gebouwd is leveren we hier support op, regelen we de hosting en verzorgen de upgrades voor het platform. U heeft regelmatig contact met uw eigen consultant, die u meer kan vertellen over doorontwikkeling van de applicatie, SEO en Google Analytics. 

En dat doen we al meer dan 15 jaar. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met digitalisering van uw communicatie?

Neem contact op met Suze via s.vd.lijke@iwink.nl of 050-2101200

Suze van der Lijke

Suze van der Lijke

Internetconsultant

 • full-service dienstverlener 
 • betrouwbare partner met verstand van zaken in het onderwijs
 • uitgerust met een support-afdeling die direct voor u klaarstaat

Cases

Euroculture - Rijksuniversiteit Groningen

Op de website van Euroculture (gecoördineerd vanuit de Rijksuniversiteit Groningen) kunnen studenten zich inschrijven voor een studiebeurs bij een Europese universiteit of universiteit wereldwijd. Naast een inschrijfsysteem voor studenten kunnen de partneruniversiteiten inloggen op een intranet waar zij kunnen aangeven of zij plek hebben voor de student en of de student voldoet aan de toelatingseisen van de universiteit. 

Bekijk de website van Euroculture of lees meer over de case. 

Recruitment tool Tilburg University

Tilburg University hecht veel waarde aan voorlichting op maat. Om die reden vroeg zij iWink een online tool te ontwikkelen, waar internationale studenten een gepersonaliseerde brochure kunnen aanvragen. Deze online tool is geïntegreerd in de website van de universiteit.  

Bekijk de tool of lees meer over de case. 

Een selectie uit onze klanten

iWink levert het totaalpakket voor digitale communicatie voor het onderwijs.

Veranderende wetgeving, internationalisering en toenemende digitalisering vragen om continue bijsturing van de strategische invulling. Met 15 jaar ervaring kan iWink daarbij helpen.  

Suze van der Lijke
Onderwijsconsultant iWink

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met digitalisering van uw communicatie?

Neem contact op met Suze via s.vd.lijke@iwink.nl of 050-2101200

iWinks Update!

Iedere 2 maanden sturen we een update uit met de laatste ontwikkelingen en trends. Meld je gratis aan en mis niet langer: 

 • De laatste cases en voorbeelden
 • Interessante nieuwsfeiten
 • Nieuwe digitale producten

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

  Bedankt voor je aanmelding, klik op de link in de e-mail die je net hebt ontvangen om je aanmelding te bevestigen.

  iWink
  Laan Corpus den Hoorn 200
  9728 JS Groningen
  E-mail
  support@iwink.nl
  Telefoonnummer
  050 210 12 00
  Faxnummer
  050 318 05 30
  KVK
  02066088

  Suze van der Lijke

  Meer weten?  Neem dan contact op met onze onderwijsspecialist.