Onderwijs

Hoe werk je makkelijker en efficiënter digitaal?

Je bent op zoek naar een manier waarop je gemakkelijk digitaal kunt werken. Op dit moment werk je met veel verschillende systemen. Maar niet iedereen binnen je organisatie kan hier goed mee overweg. Het vraagt veel van ze, want niet iedereen heeft hetzelfde technische inzicht. 

Toch is het handig dat jij niet de enige bent die berichten plaatst op de website of actief is op het intranet. Ook wil je graag dat afdelingen zelfstandig hun nieuwsbrief gaan versturen en eenvoudig rapportages en brochures kunnen maken. 

Je weet dat het efficiënter en makkelijker kan. Maar, hoe pak je dit aan? We hebben cases voor je verzameld van klanten in het onderwijs die laten zien hoe het ook kan. 

  • Onze klanten beoordelen ons met een 8
  • Professioneel & meedenkend
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Tijd en winst in verslaglegging

Het jaarverslag - veel partijen zijn hierbij betrokken - voor het ontwerp, maar ook voor het bekijken van proefversies. Het kost veel tijd en er gaan verschillende versies rond in tekst en ontwerp. Hoe zorg je ervoor dat je overzicht houdt en sneller werkt?

Het Alfa College werkt al 3 jaar met een digitaal jaarverslag. Het proces loopt soepeler omdat het document niet meer langs een vormgever hoeft. Medewerkers zien meteen hoe het verslag eruit ziet via de ‘preview’ functie. Proefversies bekijken en correctierondes uitvoeren is verleden tijd doordat je online samenwerkt in 1 document. 

Voor het Alfa College is Kirra Jaarverslag winst in tijd en geld. Bekijk hier het jaarverslag van het Alfa College of vraag hier een gratis demo aan. 

  • Wijzigingen op één plek doorvoeren
  • Publiceer direct naar website & PDF
  • Optimale presentatie op elk device

 

Ik had dit jaar door het gebruik van Kirra echt weer plezier in het maken van het jaarverslag.

Michiel Commandeur
adviseur marketing en communicatie, Alfa-college

We werken samen met ruim 20 klanten in het onderwijs

Doelgroepen informeren

Websites

Een website is een onmisbare tool om je doelgroep te bereiken. Maar, welke informatie heeft deze doelgroep nodig om een keuze te maken? En wanneer is je website een succes? Samen bepalen we de doelen en doelstellingen van uw website en geven we hier invulling aan. We hebben ruime ervaring met het overzichtelijk presenteren van het opleidingsaanbod, zijn specialist in het opzetten van inschrijfsystemen en weten op welke manier je bewijslast levert voor je opleidingsaanbod. 

Bekijk de website van opleider IT Academy of lees de case over het inschrijfsysteem van Euroculture

Nieuwsbrieven

Om je doelgroep op de hoogte te houden kun je met een paar klikken vanuit uw website een nieuwsbrief versturen. Op deze manier houd je de doelgroep eenvoudig op de hoogte van de nieuwste opleidingen, evenementen en nieuws over uw organisatie. De artikelen op de website kun je op deze manier hergebruiken voor in de nieuwsbrief - tijdsbesparend en het voorkomt fouten in de content. 

Meer over nieuwsbrieven »

Narrowcasting

Communiceer direct met je doelgroep door middel van digitale schermen. Wijzigingen in roosters of lokalen? Nieuwe opleidingen promoten of openingstijden communiceren? Samen maken we een mooie presentatie voor op uw digitale schermen.

Meer over onze Narrowcasting »

Overzichtelijk opleidingsaanbod

Hoe breng je (aankomende) studenten op een snelle en gerichte manier op de hoogte van het opleidingsaanbod? En, hoe zorg je dat de informatie van dit aanbod zowel digitaal als print gelijk blijft?

Met de brochure tool kun je direct zelf wijzigingen doorvoeren zonder tussenkomst van een ontwerpbureau. Hierdoor waarborg je de huisstijl, bespaar je kosten en beschik je altijd over de meest recente versie. De digitale brochure exporteer je eenvoudig naar een .pdf bestand om te versturen naar de drukker. 

In een paar stappen stelt de (aankomend) student een gepersonaliseerde brochure samen die hij/zij meteen download of naar zichzelf e-mailt. De tool is te koppelen met CRM systemen. Op deze manier heb je alle gegevens inzichtelijk op één plek.

  • Kosten besparen op drukwerk
  • Naleving huisstijl
  • Alle wijzigingen in één versie

Bekijk de tool of lees meer over de case van Tilburg University. 

 

 

Vragen of advies nodig?

Laat een bericht achter. Onze onderwijsspecialist neemt dan vrijblijvend contact met je op.

Contactformulier

Suze van der Lijke

Specialist onderwijs