Woningcorporaties

Slimme communicatieoplossingen voor woningcorporaties

Heldere digitale communicatie voor woningcorporaties. Dat realiseren we door de inzet van de juiste oplossingen voor alle doelgroepen van uw corporatie, specifiek afgestemd op de wensen van bestaande en nieuwe huurders, medewerkers, leveranciers en andere stakeholders.

Slim digitaal communiceren

Om communicatie van woningcorporaties gemakkelijker, efficiënter en doeltreffender te maken hebben we een breed pakket aan slimme digitale oplossingen ontwikkeld. Door onze jarenlange ervaring met corporaties hebben we veel kennis van de branche en weten we wat u als Marcom-professional nodig hebt. Zo presenteert u bijvoorbeeld snel het werkgebied van uw corporatie op de website of het jaarverslag. En waar gewenst zorgen we voor integratie met bestaande systemen, bijvoorbeeld door het koppelen met een klantportaal of woonverdeelsysteem.

Trends & ontwikkelingen
We leren met elkaar en van elkaar. Dat doen we door het bijwonen van congressen of door het organiseren seminars. We delen opgedane ervaringen in blogs. We vinden niet voor elke opdrachtgever het wiel opnieuw uit, maar implementeren slimme verbeteringen direct in onze pakketten zodat iedereen profiteert.


iWink ontzorgt
We gaan met u in gesprek over de strategie en zorgen voor advies op maat. We bieden uitstekende support en verzorgen de upgrades voor het platform, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. U heeft regelmatig contact met uw eigen consultant, die u meer kan vertellen over onze servicebundels. Wij verzorgen de technische realisatie en kunnen de realisatie content voor u uit handen nemen.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met slimme digitalisering van uw communicatie?

Neem contact op met Niels via niels@iwink.nl of 050-2101200

We helpen uw corporatie alle doelgroepen te bereiken door digitale communicatie makkelijker en efficiënter te maken. 

Niels ten Have Niels ten Have
Internetconsultant voor woningcorporaties

Waarom iWink?

 • full-service dienstverlener voor woningcorporaties
 • een betrouwbare partner met kennis en ervaring in de corporatiewereld
 • uitgerust met een support-afdeling die direct voor u klaarstaat

Deze woningcorporaties kozen al voor iWink:

Blijf op de hoogte

Meer dan 1.300 communicatieprofessionals ontvangen onze update. Zorg dat u hem niet mist!

 • Eens in de twee maanden in uw mailbox
 • Nieuwe cases uit uw sector
 • U leest de laatste trends en ontdekt relevante informatie 
 • Inspireert met kennisartikelen en geeft tips

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Bedankt voor je aanmelding, klik op de link in de e-mail die je net hebt ontvangen om je aanmelding te bevestigen.

  De beste website voor woningcorporaties

  De basis van een goede woningcorporatiewebsite, direct vanaf de plank. Dat is een Kirra Woningcorporatiewebsite. Hier zitten direct handige features in die elke woningcorporatie nodig heeft, zoals toptaken, werkgebied tekenen, bewonersverhalen publiceren en woningaanbod presenteren. En natuurlijk ook de basisfuncties, zoals formulieren, veelgestelde vragen, downloads en vacatures. Natuurlijk geheel in de stijl van uw organisatie. Kortom: in een handomdraai online met een uitstekende website. Toch specifieke wensen? Maatwerk toevoegen is altijd mogelijk.

  Woonborg.nl
  Woonborg.nl

  iWink levert met behulp van de producten van Kirra, haar eigen diensten en die van partners totale digitale communicatieoplossingen voor woningcorporaties. 

  Drijvende kracht achter de oplossingen is Kirra: ons multichannel CMS waarmee u alle digitale kanalen beheert via één interface. Content wordt centraal beheerd en gemakkelijk gedeeld via meerdere kanalen. Hiermee bespaart u kostbare tijd. Met Kirra is het opzetten van een nieuwe website of nieuwsbrief geen lang proces, maar maakt u een snelle start op basis van bewezen technologie.

  Koppelingen

  Daarnaast leent Kirra zich uitstekend om te koppelen met externe systemen, zoals een woonverdeelsysteem of huurdersportaal. 

  Lees meer over koppelingen op de website van Kirra

  Meer slimme oplossingen

  Met Kirra mailer stuurt u vanuit hetzelfde systeem als uw corporatie website nieuwsbrieven. Deel gemakkelijk het laatste nieuws en bewonersverhalen uit uw website met abonnees van uw nieuwsbrief, of de jaarlijkse mededeling rond de huurverhoging met al uw huurders.

  Meer over Kirra Mailer

  Slimmer communiceren kan niet alleen extern, maar ook intern. Zet Kirra intranet in om interne informatie te delen, processen te borgen en enorme hoeveelheden intern mailverkeer te elimineren.

  Meer over Kirra Intranet

  Vergroot transparantie en bespaar tijd en kosten door uw online jaarverslag online te publiceren. En exporteer eenvoudige een drukbaar bestand of PDF. Veilig, modern en efficiënt.

  Meer over Kirra Reporting

  iWink
  Laan Corpus den Hoorn 200
  9728 JS Groningen
  E-mail
  support@iwink.nl
  Telefoonnummer
  050 210 12 00
  Faxnummer
  050 318 05 30
  KVK
  02066088
  BTW
  NL8181.35.293.B01

  Niels ten Have

  Meer weten?  Neem dan contact op met onze consultant voor Woningcorporaties.