Zorg & Welzijn

Specialist in digitale communicatie voor zorgorganisaties

Kristalheldere communicatie is essentieel voor goede zorgverlening. iWink is gespecialiseerd in digitale communicatie voor de zorg. Het resultaat is heldere (digitale) communicatie, specifiek afgestemd op de behoeften van cliënten, betrokkenen en uw medewerkers.

Wij begrijpen de zorg

Bij iWink begrijpen we de zorgsector. We weten wat er speelt, dankzij onze mensen met een achtergrond ín en affiniteit mét de zorg. We hebben uitstekend track-record met zowel websites, intranetten, narrowcasting, brochures en andere vormen van (digitale) communicatie. We zijn daarmee uw ervaren specialist voor de zorgsector, altijd op basis van actuele behoeften bij de diverse doelgroepen.

Het zorglandschap is uitermate dynamisch en verandert daardoor doorlopend. Wij weten als geen ander hoe we daar het best op kunnen inspelen. Onze medewerkers zijn afkomstig uit de zorg of hebben daarmee een sterke affiniteit.

Trends & ontwikkelingen

Bij iWink organiseren we regelmatig zorgseminars, waarin we de actuele trends en ontwikkelingen behandelen. Daarvoor gebruiken we partnerships met relevante marktpartijen, zoals het ZorgpleinNoord. Bovendien bezoeken we regelmatig congressen en seminars, om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. We zijn op die manier zowel uw ervaren als betrokken specialist, met uitstekende kennis van de zorgsector.

iWink ontzorgt

We gaan met u in gesprek over de strategie en zorgen voor advies op maat. We bieden uitstekende support en verzorgen de upgrades voor het platform, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. U heeft regelmatig contact met uw eigen consultant, die u meer kan vertellen over onze servicebundels. Wij verzorgen de technische realisatie en kunnen de realisatie content voor u uit handen nemen.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met digitalisering van uw communicatie?

Neem contact op met Gerard via g.top@iwink.nl of 050-2101203

Gerard Top

Gerard Top

Internetconsultant Zorg & Welzijn

 • full-service dienstverlener voor meer dan 15 zorgverleners
 • een betrouwbare partner met verstand van zaken in de zorgsector
 • uitgerust met een support-afdeling die direct voor u klaarstaat

Een selectie uit onze klanten

Update!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief update!

 • maandelijks verstuurd
 • cases en voorbeelden
 • interessante nieuwsfeiten
 • nieuwe digitale producten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Bedankt voor je aanmelding, klik op de link in de e-mail die je net hebt ontvangen om je aanmelding te bevestigen.

  iWink levert met behulp van Kirra, haar eigen diensten en die van partners totale digitale comnunicatieoplossingen voor de zorgmarkt.

  Continu bijsturen van uw strategische route is essentieel om relevant te blijven in het steeds veranderende zorglandschap. Een betrouwbare partner helpt daarbij.

  Gerard Top
  Zorgconsultant iWink

  Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met digitalisering van uw communicatie?

  Neem contact op met Gerard via g.top@iwink.nl of 050-2101203

  Recente cases

  Treant Zorggroep

  We realiseerden voor Treant Zorggroep een nieuwe website. Met een fris en gebruiksvriendelijk design, zodat patiënten en cliënten alles kunnen vinden.
  Bekijk de website van Treant of lees meer over deze case

  Het Poortje

  Een nieuwe website voor Het Poortje. Kristalheldere communicatie voor de zorgsector, afgestemd op de specifieke vragen van (potentiële) cliënten van de organisatie.

  Wies Intranet Noorderbrug

  Een professioneel intranet, afgestemd op de behoeften van de zorgsector. Handig voor de medewerkers van Wies, die gemakkelijker kunnen communiceren.

  Bezig met laden van video...
  iWink
  Laan Corpus den Hoorn 200
  9728 JS Groningen
  E-mail
  support@iwink.nl
  Telefoonnummer
  050 210 12 00
  Faxnummer
  050 318 05 30
  KVK
  02066088
  BTW
  NL8181.35.293.B01

  Gerard Top

  Meer weten?  Neem dan contact op met onze zorgspecialist.