Spring naar inhoud
Inloggen

Creatieve bureaus

Branding is key wanneer het gaat om digitale communicatie. Dat vinden wij, maar jullie als creatief bureau vast ook. Wij werken graag en regelmatig samen met bureaus. Jullie verzorgen de branding, wij de digitale vertaling. Inclusief continue support voor je klant.

Kennis in overvloed

Alle expertise in huis

Als full service internetbureau hebben wij alle expertise voor de creatie van digitale communicatie in huis. Maar daarnaast werken we regelmatig samen met creatieve bureaus. Dat gebeurt op verzoek van jullie als creatief bureau, op verzoek van een klant of op aanraden van onszelf. Als bureau focussen jullie je op het merk, wij op de technische realisatie van online communicatie, het projectmanagement en de support. 

Snelheid en flexibiliteit

Snel online vanuit een goede basis

Is de stijl eenmaal gezet, dan willen jullie vast snel online. Dankzij onze verschillende producten, kunnen jullie dat ook. Heeft jullie klant de online demo-omgeving van een website bekeken en goedgekeurd, dan is het enkel nog een kwestie van zorgvuldig stylen en goed vullen. Onze producten hebben nog meer voordelen: 

Samenwerkingen

Bureaus waarmee we al samenwerken

Elk bureau of zzp'er heeft zijn of haar eigen stijl of werkwijze. Wij vinden het super leuk om met zoveel verschillende professionals samen te werken en jullie ideeën online leven in te blazen!

Een voorbeeld

Wat wij kunnen betekenen

Jullie klant wenst een nieuwe huisstijl, maar ook een nieuwe website, mailing en/of jaarverslag. Veel bureaus verzorgen in dat geval de branding en wij de technische realisatie. Dat heeft als voordeel dat jullie meer klanten kunnen bedienen en bij technische vragen direct kunnen doorverwijzen naar ons. Dat scheelt frustratie, tijd en energie!

Teamwork

Samen het beste product bieden

Brengen jullie als bureau een klant aan, dan scheelt dat ons tijd qua salesinspanning. Wij vinden dat daar best iets tegenover mag staan en dus werken wij met een kickback fee. Staat de online communicatie live, dan is doorontwikkeling altijd mogelijk. En extra fijn, als bureau kunnen jullie alle productgerelateerde klantvragen onderbrengen bij onze support-afdeling. 

Cases

Projecten

Contact

Samenwerken? Neem contact met ons op

Jurriaan Wentink

Commerciëel directeur

050 210 1200 j.wentink@iwink.nl