Privacy

Privacystatement iWink

Conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is iWink verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die via deze website worden verzameld. Onder verwerken valt het verzamelen, vastleggen, ordenen en bewaren van persoonsgegevens.

Doeleinden gegevensverwerking

iWink registreert gegevens over het gebruik van deze website. Het gaat daarbij onder andere om bezoekersaantallen, bezochte pagina's en eigenschappen van de gebruikte webbrowsers. Met deze gegevens kan iWink de website verbeteren en aanpassen op de wensen van de gebruiker. Daarbij worden cookies gebruikt. Op deze website worden cookies gezet voor het gebruik van Google Analytics en de chatfunctie van UserLike.

Naam cookie Gebruik Levensduur
_ga Geanonimiseerde statistieken 2 jaar
_gat Geanonimiseerde statistieken Tot browser sluit
_uslk_active UserLike Chatfunctie Tot browser sluit
_uslk_app_state UserLike Chatfunctie Tot browser sluit
_uslk_bootstrapped UserLike Chatfunctie Tot browser sluit

De persoonsgegevens zijn voor intern gebruik en worden niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Nieuwe ontwikkelingen

iWink behoudt zich het recht om de tekst van dit privacystatement aan te passen in verband met nieuwe ontwikkelingen. Raadpleeg deze tekst daarom met enige regelmaat wanneer u onze website bezoekt.

Toegang tot persoonsgegevens

iWink biedt u de mogelijkheid om u in te schrijven voor de nieuwsbrief. Hiermee geeft u toestemming om de verstrekte gegevens op te slaan. Op die manier kan iWink u op de hoogte houden van activiteiten, nieuws en/of ontwikkelingen. iWink biedt te allen tijde de mogelijkheid om u af te melden.
Op verzoek verleent iWink de bezoeker van de website toegang tot deze persoonsgebonden informatie. iWink biedt de bezoeker de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren of te laten verwijderen. Mocht u toegang wensen tot uw persoonlijke gegevens, dan kunt u contact opnemen met iWink.