Spring naar inhoud
Inloggen

Online marketing

Een sterke online aanwezigheid is vaak essentieel voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Maar hoe zorg je er voor dat je digitale communicatiekanalen succesvol zijn?

Privacyvriendelijke webstatistieken

iWink is partner van Piwik PRO

Piwik PRO is de leverancier van een statistiekentool dat vergelijkbaar is met Google Analytics. Het grote verschil met Google is dat Piwik PRO volledig voldoet aan de GDPR-richtlijnen. Jij verzamelt alle statistieken die je nodig hebt en tegelijkertijd blijft de privacy van je online bezoekers gewaarborgd.

"Doordat we samen met iWink gestructureerd werken aan onze online marketing zien we de bezoekersaantallen van de website stijgen"

Realisatie van online doelstellingen

Online marketing gaat verder dan alleen bezoekers aantrekken. Het draait om het behalen van specifieke doelen. Of je nu wilt dat mensen je e-book downloaden, een offerte aanvragen of een product bestellen, conversieoptimalisatie helpt je deze doelstellingen te realiseren. Het zorgt ervoor dat je tijd en energie besteedt aan wat er echt toe doet en dat je website daadwerkelijk bijdraagt aan je organisatiedoelstellingen.

Bij iWink begrijpen we de complexiteit van online marketing en helpen we je bij je online uitdagingen met praktische oplossingen en strategisch advies. 

Meer weten?

Neem contact op met Wouter

Wouter van der Veen

Consultant digitale communicatie

050 2101200 w.vd.veen@iwink.nl