Spring naar inhoud
Inloggen

Join the team

Wil jij samen met een gedreven team van specialisten werken aan uitdagende projecten voor de mooiste klanten? Houd je van hard werken? En vind je plezier in je werk het allerbelangrijkst? Kom bij ons werken. Bij iWink kom je terecht in een inspirerende werkomgeving met leuke, gezellige en slimme collega’s.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

wat hebben we te bieden

Waarom iWink

Indrukwekkende klanten

We werken bij iWink aan projecten voor verschillende leuke en indrukwekkende klanten. Bekijk ons portfolio, dan kun je gelijk zien of jij daar ook voor wil werken!

Inspirerende werkomgeving

Al onze collega's zijn specialisten in hun vakgebied, we zijn ambitieus en gaan voor kwaliteit. We delen deze kennis graag en zo leren we elke dag weer nieuwe dingen.

Iedereen die hier werkt heeft de drive om het beste uit zichzelf te halen en mooie producten af te leveren voor onze klanten. Daar krijg ik energie van!

Claudia Terpstra Support Specialist

Het team

De smartasses

Met een team van 40 ambitieuze en gezellige collega's werken wij dagelijks aan mooie projecten voor diverse klanten. Wie deze smartasses zijn?

Maak kennis met het team

video

Ons kantoor in Groningen

Open sollicitatie & job alert

Is er geen vacature die bij je past maar wil je wel graag bij ons aan de slag? Verstuur een open sollicitatie of meld je aan voor onze job alert.

meer weten?

Neem contact op met Erna

Erna Fidder

Aanwezig op maandag t/m donderdag (woensdag in de even weken vrij)

050 210 1200 e.fidder@iwink.nl