Spring naar inhoud
Inloggen

Veilig, gebruiksvriendelijk en direct aan de slag

De basis van onze producten is het iWink CMS. Dat is het systeem waar al je online kanalen samenkomen, denk aan je websites, mailings en rapportages. Handig, want zo beheer je al je digitale communicatiemiddelen vanaf één plek.

Overzichtelijk

Alles vanuit één systeem

Sommige organisaties hebben voor elke website, een ander Content Management Systeem (CMS). Dat is niet raar, maar maakt je online communicatie wel gefragmenteerd en soms wat onoverzichtelijk. 

Wij werken met één CMS voor meerdere, online producten zoals websites en andere webapplicaties. Van daaruit kunnen jij en je collega's alle online communicatie regelen én met elkaar verbinden. Dat geeft overzicht en werkt efficiënt.

Vraag een demo aan

Volgens de richtlijnen

Veilig, toegankelijk en drempelvrij

Het CMS voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden, de webrichtlijnen van de overheid, de XHTML-richtlijnen van W3C en de WCAG-richtlijnen. Ook wordt het systeem regelmatig getest door ‘ethical hackers’ en voert het continu veiligheidsupdates uit. 

De veiligheid, toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachinevriendelijkheid, maakt dat er inmiddels honderden professionele websites, webapplicaties en intranetten van diverse bedrijven en overheidsinstanties op het platform draaien. Veilig, toegankelijk en drempelvrij.

Meer over veiligheid

Voordelen van ons Platform

Producten, modules en maatwerk

Gaan we samenwerken, dan kun je kiezen voor een of meerdere producten. Bijvoorbeeld een Website, Mailer en Reporting. Dit zijn voorbeelden van onze standaard producten die we op basis van onze jarenlange ervaring en continue doorontwikkeling gebouwd hebben. Deze producten zetten we klaar in het CMS (en in principe kun je dan al direct live!). 

Indien gewenst kun je de producten uitbreiden met verschillende modules en koppelingen. Kijk voor het hele overzicht in de modulecatalogus. Heb je daarnaast nog extra wensen? Dan zetten we maatwerk in voor de finishing touch.

Bekijk alle modules

  • Multi-channel Content Management oplossing

  • Voldoet aan hoogste veiligheidsstandaarden

  • Flexibel dankzij modules, koppelingen en maatwerk

  • Voldoet aan webrichtlijnen en W3C-richtlijnen

  • Content eenvoudig inzetten via meerdere kanalen

  • Stimuleert online toegankelijkheid volgens WCAG 2.1 niveau AA

Vanaf één plek

Dezelfde content, verschillende kanalen

Een van de voordelen van ons CMS, is dat je de content op één plek beheert. Vanuit daar kunnen verschillende kanalen gebruik maken van dezelfde content. Zo kies je er zelf voor of je het nieuwsbericht alleen op de website of ook via een mailing, socials, narrowcasting en/of intranet deelt.

Efficiënt

Koppelen met back-office

Wil je informatie ontsluiten vanuit de back-office? Ons platform helpt je daarbij. Ook als je informatie uit externe kanalen (bijv. een nieuwsfeed van een andere website) wil tonen op je eigen website. Bekijk in de catalogus welke koppelingen al beschikbaar zijn. 

Bekijk de koppelingen

In het kort

Ons platform is

Gratis demo aanvragen?

Neem contact op

Alexander Buist

Consultant digitale communicatie

06 81419313 a.buist@iwink.nl