Spring naar inhoud
Inloggen

Partners

Het ontwikkelen van je digitale communicatie is een, het vullen en vindbaar maken is twee. Wij helpen je graag met de strategie, realisatie en publicatie van je digitale communicatie. Daarvoor hebben we veel expertise in huis en werken we indien nodig samen met professionele samenwerkingspartners. 

We werken graag samen

Onze partners

We denken met je mee

De juiste partner voor het project

We werken samen met verschillende samenwerkingspartners. Daarbij is geen sprake van exclusiviteit, voor elk project zoeken we een partner die het beste past. Bij jou als klant, het project en je projectteam. Wij denken met je mee en helpen bij het vinden van de juiste partner. Heb je al een samenwerkingspartner waarmee je goed kunt samenwerken, dan maken we graag kennis.

Samen kunnen we meer

Partijen waar we mee samenwerken

Meer voorbeelden

Daarnaast werken we met

  • Tekstschrijvers: content bestaat voor een groot deel uit tekst, een tekstschrijver kan helpen bij het vinden van de juiste tone-of-voice en invulling van je digitale communicatie. 
  • Videomakers: diverse content maakt je digitale communicatie aantrekkelijk. Een video is het perfecte voorbeeld, wij kunnen je linken met verschillende videomakers. 
  • Fotografen: een beeld zegt meer dan... juist ja. In de kleine 20 jaar dat wij bestaan, hebben we veel foto's voorbij zien komen. Wil je weten welke fotograaf je kunt inzetten? Wij denken mee!
  • Dataspecialisten: je digitale middelen staan, dat is mooi maar hoe effectief zijn ze? Data kunnen je veel vertellen over de effectiviteit van je online communicatie, een dataspecialist kan je daar goed mee helpen. 
  • Online marketingexperts: wil je net wat extra bereik creëren of juist net een ander publiek? Een online marketingexpert helpt je daarbij. Wij verbinden je met iemand die bij jou en je project past. 
  • Designers: branding is een belangrijk onderdeel van je online communicatie, een designer helpt je om vorm te geven aan je merkidentiteit. Wil je weten wie bij je organisatie past? Laat het ons weten. 
  • (Interim) Communicatieprofessionals: de inrichting van online communicatie vergt aandacht en tijd. Wij zijn er om het project zo goed mogelijk te begeleiden en soms kan het helpen dat er vanuit de interne organisatie ook nog extra (communicatie-)kracht bijkomt.

Ook met ons samenwerken?

Wij denken graag mee!

Alexander Buist

Consultant digitale communicatie

06 81419313 a.buist@iwink.nl