Spring naar inhoud
Inloggen

Websites

Een toegankelijke en veilige website, snel online. Met een design op maat voor jouw organisatie en een gebruiksvriendelijk CMS zodat je direct zelf aan de slag kunt.

breed inzetbaar

Voor specifieke sectoren

Starter Kit

Een website op basis van ervaring

Wij maken websites op maat, zonder iedere keer het wiel opnieuw uit te vinden. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er online werkt, en ook wat niet werkt. We hebben een Starter Kit ontwikkeld waardoor we snel online kunnen met de solide basis. Vanaf deze basis bouwen we de beste specifieke oplossing voor jouw organisatie, en met oneindig veel modules en koppelingen breid je eenvoudig uit.

doorontwikkeling & support

Een gedreven team

We leveren uitgebreide support op onze producten en mogelijkheden tot maatwerk en koppelingen met back-office systemen. Daarnaast ontwikkelen we continu door en wordt je website steeds beter. Onze consultants optimaliseren samen met jou de online strategie van je organisatie. 

waar we ons in onderscheiden

Waarom iWink?

Cases

Recente projecten

referenties

Een greep uit onze klanten

Wij werken voor honderden organisaties uit allerlei sectoren. Van klein tot groot.

Betrokken en adequaat zijn twee kreten die mij gelijk te binnen schieten over de samenwerking met iWink. Ze denken in mogelijkheden en zijn altijd op zoek naar de beste oplossing.

Judith Veltingh SENIOR COMMUNICATIEADVISEUR NIJ SMELLINGHE

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Alexander Buist

Consultant digitale communicatie

06 81419313 a.buist@iwink.nl