Spring naar inhoud
Inloggen

Piwik PRO

Een website is nooit af. Zodra je website live staat, begint het proces van doorontwikkelen en optimaliseren. Welke content slaat aan en welke niet? Lopen je bezoekers ergens vast? Waarom is de online conversie lager dan verwacht? Met bezoekersstatistieken beantwoord je deze vragen en krijg je inzichten waarmee je je website blijft verbeteren. Het meten van de statistieken doen wij met Piwik PRO.

Uitgebreide statistieken en toch privacy vriendelijk

Piwik PRO is de leverancier van een statistiekentool dat vergelijkbaar is met Google Analytics. Het grote verschil met Google is dat Piwik PRO volledig voldoet aan de GDPR-richtlijnen. Jij verzamelt alle statistieken die je nodig hebt en tegelijkertijd blijft de privacy van je online bezoekers gewaarborgd.

Officieel partner Piwik PRO

iWink is officieel Piwik PRO partner. Als partner krijgen we onder andere trainingen van Piwik PRO. We leren het product van binnen tot buiten kennen en blijven we op de hoogte van de laatste updates. Hiermee helpen we jou om het maximale uit jouw statistieken te halen. Met als doel het optimaliseren van jouw website zodat jij je doelgroepen nog beter kunt bedienen.

"Met Piwik PRO bieden we een volwaardig alternatief voor Google Analytics op het gebied van rapporteren en een superieur alternatief op het gebied van privacy."

Mark Snippe Consultant Digitale Communicatie

Wat kost Piwik PRO?

Ga je met Piwik PRO aan de slag, dan maak je bij Piwik PRO een account aan. Vervolgens kies je een van de twee abonnementsvormen: Core of Enterprise.

De Core versie is gratis. Binnen dit pakket heb je 500k acties per maand. Acties zijn gebeurtenissen zoals het openen van een pagina of het klikken op een link. Een overzicht van alle acties vind je in het Help center van Piwik PRO.

Voor meer dan 500k acties per maand is er de Enterprise versie. Het tarief voor dit pakket is afhankelijk van het aantal acties per maand. Heb je interesse in dit pakket, neem dan contact met ons op.

Wij helpen je direct op weg

De software van Piwik PRO is heel gebruiksvriendelijk zodat je er snel mee aan de slag kunt. Kom je ergens niet uit, dan kun je altijd gebruik maken van de online hulpartikelen.

Voor een snelle start raden we je aan om de set-up door ons te laten uitvoeren. Zo heb je zelf de tijd om de software te leren kennen terwijl de juiste statistieken ondertussen al voor je gemeten worden.

Essential

set-up

250,-


Basisconfiguratie

5 standaard dashboards

Aanvragen

Advanced

set-up

450,-


Basisconfiguratie

5 standaard dashboards

Koppeling met Google Search Console

Koppeling met Google Ads

Korte uitleg over Piwik PRO in 1:1 sessie

IP-adressen van je organisatie en iWink uitsluiten

Aanvragen

Custom

set-up

Op aanvraag


Basisconfiguratie

5 standaard dashboards

Koppeling met Google Search Console

Koppeling met Google Ads

Korte uitleg over Piwik PRO in 1:1 sessie

IP-adressen van je organisatie en iWink uitsluiten

Custom eventtracking

Conversiedoelen instellen

Maatwerk dashboards voor jouw doelen

Aanvragen

Wil je ook meer inzicht in je content, KPI’s en het gebruik van je site?

Direct contact opnemen met onze consultants?

Mark Snippe

Consultant

050 2101200 m.snippe@iwink.nl

Wouter van der Veen

Consultant digitale communicatie

050 2101200 w.vd.veen@iwink.nl