Spring naar inhoud

Back-end programmeur Malcolm stelt zich voor

Nieuws

Leestijd
3 min lezen
Datum
Auteur
Malcolm Kindermans
Functie
Development

Wie is Malcolm en wat zijn jouw werkzaamheden bij iWink?

Mijn naam is Malcolm, ik ben 26 jaar en woon in Winschoten. Na mijn VWO-diploma te hebben behaald heb ik een half jaar een MBO-opleiding gedaan op het gebied van Bouwkunde om hier ook kennis mee te maken. Al snel merkte ik dat dit niet mijn ding was en ben ik begonnen aan de HBO-opleiding Informatica. Tijdens mijn studie Informatica ben ik gaan werken bij Call Creatieve Communicatie als Full Stack Developer. Hier heb ik mij vier jaar lang kunnen ontwikkelen op het gebied van IT. 

En nu werk je bij iWink, waarom?

Na vier mooie jaren was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Een kennis van mij wees mij op de vacature bij iWink. De eerste week dat ik hier werkte voelde het heel vertrouwd, bij iWink wordt er alles aan gedaan om het de werknemer naar de zin te maken. Het kantoor is ruim opgezet en licht en het is te zien dat er moeite is gestoken in het interieur en aangezicht van het kantoor.

Hoe ziet jouw functie eruit bij iWink?

Ik zal mij voornamelijk richten op de projecten bij iWink, welke dit precies zijn zal in de loop van de tijd wel duidelijk worden. Ik hoop ook nog ingepland te worden bij de afdeling support, zodat ik ook vanuit verschillende hoeken van het bedrijf kennis op kan doen.
Ik heb echt van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Wat maakt jou uniek?

Ik word vaak omschreven door vrienden als een behulpzaam en lekker gek persoon. Ik probeer altijd voor anderen klaar te staan en dat zal ook bij iWink het geval zijn. Een combinatie van nauwkeurigheid en ‘out of the box’ denken, past bij mij!
Als ik mij ergens in vastbijt, wil ik ook dat het lukt.

Een combinatie van nauwkeurigheid en ‘out of the box’ denken, past bij mij!

Heb jij een droom?

Het verlangen naar iets is vaak groter dan het uiteindelijk bezit daarvan. Kortom, ik ben tevreden met de dingen die ik heb. Maar als ik een droom zou moeten kiezen, dan zou ik graag willen trouwen met mijn vriendin.

Als jij een stad zou mogen kiezen om te wonen, welke zou dit dan zijn?

Dat wordt Groningen. Mijn vriendin is hier het gelukkigst en als ik haar gelukkig zie, dan ben ik ook gelukkig.