Spring naar inhoud

Nieuwe website Stichting Eelder Woningbouw

nieuws

Leestijd
2 min lezen
Datum
Tags
projecten

Stichting Eelder Woningbouw heeft een gloednieuwe website en is dit jaar de eerste woningcorporatie die gebruik maakt van de Kirra Woningcorporatiewebsite.

Auteur
Niels ten Have
Functie
Internetconsultant Woningcorporaties

De Stichting Eelder Woningbouw zocht eind 2019 met enige urgentie naar een nieuwe website om online beter aan de informatiebehoefte van (nieuwe en bestaande) huurders te voldoen. Op basis van de goede ervaringen met Kirra Reporting, waar SEW in 2019 het jaarverslag mee publiceerde, kwamen ze uit bij de Kirra Woningcorporatiewebsite.

Alles in huis

De woningcorporatiewebsite beschikt over alle mogelijkheden die de SEW in de website zoekt:

  • presentatie van het woningaanbod;
  • toptaken om bezoekers snel te laten vinden wat ze zoeken;
  • het tonen van het werkgebied waarin SEW actief is;
  • gebruik van formulieren voor bijvoorbeeld registratie van nieuwe woningzoekenden en het snel kunnen verwerken van reparatieverzoeken.

Oplevering

De Kirra woningcorporatiewebsite beschikt al over alle functionaliteiten die SEW nodig had voor een website. Dit maakte dat de nieuwe website na zes weken online stond.

Consultancy

Onderdeel van het traject was het migreren van de content uit de bestaande website, het uitbrengen van een advies voor verbetering van de contentstructuur en implementeren van de verbeterde contentstructuur in de nieuwe website. Dit leidt tot een duidelijke splitsing van de content tussen informatie voor huurders en woningzoekenden, en onderwerpoverzichten waarmee gebruikers snel tot de juiste informatie kunnen komen.

Het is een bijzonder plezierig proces geweest waarin we optimaal zijn ondersteund. De samenwerking met de medewerkers van iWink is bijzonder goed verlopen. De SEW heeft nu de beschikking over een professionele – en toegankelijke website waar we de komende jaren mee vooruit kunnen.

Michiel Veenstra Directeur Bestuurder

Over de Kirra Woningcorporatiewebsite

De woningcorporatiewebsite is volledig gericht op de specifieke doelen en doelgroepen van een woningcorporatie en uitgerust met alle mogelijkheden die een woningcorporatie online nodig heeft: woningaanbod, bewonersverhalen, werkgebied, toptaken en link naar de huurdersportaal. Met behulp van onderwerpoverzichten en veelgestelde vragen is content duidelijk te structureren. Governance documenten zijn als downloads beschikbaar te maken en templates voor nieuws en vacatures zijn inbegrepen. 

Meer weten of een gratis demo?

Neem contact op

Niels ten Have

Internetconsultant Woningcorporaties & Infrastructuur

050 210 1200 niels@iwink.nl