Spring naar inhoud
Inloggen

2010 vs. 2020: website in 1 dag vs. websitepakketten

blog

Leestijd
2 min lezen
Datum

10 jaar geleden bouwden we tijdens Serious Request Groningen onze eerste ‘Website in 1 dag’. In 1 dag bouwden 5 iWinkers een complete website. En het bleef niet bij een website, er was veel animo voor het aanbod. Nu, 10 jaar later, is de succesvolle aanpak van toen, nog steeds zichtbaar in ons werkproces. Dankzij onze scrumteams en onze websitepakketten, kunnen we ook nu binnen een relatief korte periode, kwalitatief hoogwaardige websites bouwen.

Auteur
Jurriaan Wentink
Functie
Commerciëel directeur

Website in 1 dag voor het goede doel

Wat gaan jullie doen? Kan dat?’ dat was 10 jaar geleden vaak de reactie wanneer we een ‘Website in 1 dag’ gingen bouwen. We deden dat in eerste instantie eigenlijk altijd voor een goed doel en op een speciale locatie om extra aandacht te genereren voor het goede doel. 

We bouwden o.a. websites voor: 

  • Watoto Foundation in de Euroborg
  • Stichting Little John in de CofeeCompany
  • De Mytylschool Prins Friso tijdens de 4Mijl
  • Gasterra Health Energizers
  • Scoren voor Gezondheid tijdens de Mega Sportdag in Heerenveen
Bouwen aan de website Scoren voor Gezondheid (april 2012)

Websitepakketten; standaard in proces, maatwerk op inhoud

Nu, tien jaar later, bouwen we niet altijd meer in een dag, op een speciale locatie en niet altijd voor een goed doel (al worden bovenstaande doelen nog steeds door ons ondersteund). Wel kunnen we dankzij onze websitepakketten snel, erg krachtige websites bouwen en maken we die op maat voor organisaties in de zorg, het onderwijs, voor woningcorporaties, corporates en infra. 

Zo zie je maar, het aanbod van 10 jaar geleden was zo gek nog niet. Misschien moeten we het concept van toen nog maar eens herhalen en dan met behulp van onze vernieuwde werkwijze en techniek...

screenshot website Watoto Foundation (december 2009)